Rohkema info nägemiseks:

GOALS ACCOUNTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume asjatundlikku raamatupidamise ja finantsjuhtimise teenust, mis on kohandatud kaasaegsele majandusmaastikule.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

GOALS ACCOUNTING OÜ usub, et iga eduka ettevõtte selgroog on selge ja täpne finantsjuhtimine. Meie missiooniks on pakkuda ekspert raamatupidamis- ja finantsjuhtimisteenuseid, mis on kohandatud kaasaegsele majandusmaastikule, tagades, et teie ettevõte navigeerib läbi finantsmaailma keerukuste kerguse ja enesekindlusega.

Tallinna saginatest tänavatest ulatame oma teenused ettevõtjatele ja ettevõtetele üle kogu maailma. Olgu teie ettevõte alustav ettevõte, mis soovib luua tugeva finantsaluse, või juba loodud ettevõte, mis soovib oma finantsoperatsioone optimeerida, meie kogenud spetsialistide meeskond on siin, et juhendada teid igal sammul.

Meie kõikehõlmav teenuste pakett sisaldab:

  • Raamatupidamine: Täpsus ja vastavus on meie raamatupidamisteenuste tunnusjooned. Me hoolitseme kõige eest alates igapäevasest raamatupidamisest kuni teie aastaaruande pedantse ettevalmistamiseni.
  • Krüptoraha Raamatupidamine: Olles valdkonna pioneerid, navigeerime krüptoraha finantside keerukuses, tagades, et teie digitaalsed investeeringud kajastuvad teie raamatutes täpselt.
  • Palgaarvestus ja Töötajate Teenused: Meie meeskond tagab, et teie töötajad saavad õigeaegselt ja täpselt tasustatud, pakkudes samal ajal igapäevast maksualast nõu, et hoida teie operatsioonid sujuvad ja vastavuses.
  • Finantsnõustamine: Turutrendidel silma peal hoides pakume finantsnõu, mis on kooskõlas teie äri eesmärkidega, aidates teil teha teadlikke otsuseid, mis soodustavad kasvu.
  • Õigus- ja Konsultatsiooniteenused: Alates ettevõtte asutamisest või likvideerimisest kuni käibemaksu- ja EORI numbrite registreerimiseni, hoolitseme õiguslike keerukuste eest, et saaksite keskenduda sellele, mida te kõige paremini oskate.
  • Majandustarkvara Juhendamine ja Koolitus: Püsige konkurentidest ees meie juhendamisega viimaste finantstarkvarade osas, andes teile võimu juhtida oma finantse tipptasemel vahenditega.

Meie loosung, 'Navigeerides Teie Finantsedu!', võtab kokku meie pühendumuse juhtida teie ettevõtet jõukuse suunas. Me ei ole lihtsalt teie raamatupidajad; me oleme teie strateegilised partnerid, pakkudes teadmisi ja nõu, et kaitsta teid tarbetute maksude eest ja jagada finantstarkust kiireks kasvuks ja laienemiseks.

Valmis oma finantsstrateegiat tõstma? Võtke meiega ühendust täna ja laske GOALS ACCOUNTING OÜ olla kompass, mis juhatab teid finantstriumfini.

GOALS ACCOUNTING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria

Täielikult pühendunud klientide edu saavutamisele.

- Priit

Väga professionaalne ja kliendikeskne teenus.

- Liisa

Usaldusväärsed ja professionaalsed.

GOALS ACCOUNTING OÜ tegevusaruanne 2022

Goals Accounting OÜ asutati 05.03.2012.aastal ja põhitegevuseks on raamatupidamisteenuse osutamine ja maksualaseid konsultatsioone. 2022. aastal moodustas Goals Accounting OÜ müügitulu 10 551 eurot. (2021.aastl 2 040 eurot) Goals Accounting OÜ müügitulust moodustas 100% müük Eestisse. 2022. aasta majandusaasta lõppes Goals Accounting OÜ-le 1 415 eurose kahjumiga (2021.a. 516 eurose kahjumiga). Goals Accounting OÜ juhatusse kuulub üks juhatuse liige ja töötajate arv majandusaasta lõpuks oli 1 töötaja. Goals Accounting OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on infotehnoloogia täiustamine

Dropdown

kõik artiklid

Aastaaruande ettevalmistamine: teie teejuht vastavusse viimiseks

Aastaaruanne ei ole lihtsalt juriidiline formaalsus; see on oluline dokument, mis peegeldab ettevõtte finantstervist ja operatiivset edu. See toimib põhjaliku k
ssb.ee
Aastaaruanne ei ole lihtsalt juriidiline formaalsus; see on oluline dokument, mis peegeldab ettevõtte finantstervist ja operatiivset edu. See toimib põhjaliku kirjena sidusrühmadele, sealhulgas investoritele, kreeditoridele ja reguleerivatele asutustele, et hinnata ettevõtte sooritust ja strateegilist suunda. Aastaaruande võtmetähtsusega komponendid hõlmavad finantsaruandeid nagu bilanss, kasumiaruanne ja rahavoogude aruanne, koos juhtkonna arutelu ja analüüsi osaga, mis pakub konteksti ja kommentaare finantsandmetele. Ettevalmistusfaas: Aluse panemine Täpsete finantsaruannete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.