Rohkema info nägemiseks:

VKL EXPERT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte on pühendunud külmutatud ja jahutatud toidukaupade hoiustamisele ning transpordile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud külmutatud ja jahutatud toidukaupade hoiustamisele ning transpordile. Oleme välja kujunenud meeskond, kellel on kirglik pühendumus toiduohutusele ja tarnekindlusele.

Meeskond, kes seisab teie teenindamise eest

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad aastatepikkust kogemust toidukaupade käitlemisel. Meie töötajad on pühendunud sellele, et tagada teie toodete ohutu ja temperatuuri kontrolli all olev käitlemine igal sammul. Meie hoiustamise ja transpordi spetsialistid on koolitatud vastavalt rangematele tööstusstandarditele ning neil on sügav arusaam toidukaupade tundlikkusest ja nõuetest.

KÜLMUTATUD TOIDUKAUPADE HOIUSTAMINE

Meie hoiustamisrajatised on varustatud tipptasemel külmutusseadmetega, mis tagavad temperatuurikontrolli 24/7. Hoiame teie külmutatud toidukaupu optimaalsetes temperatuuritingimustes, et säilitada nende värske maitse ja kvaliteet. Turvalisus ja täpsus on meie prioriteedid ning meie rajatised on varustatud kaasaegsete turvameetmetega, mis kaitsevad teie kaupu igas olukorras.

JAHUTATUD TOIDUKAUPADE HOIUSTAMINE

Lisaks külmutatud toidukaupadele pakume ka jahutatud toidukaupade hoiustamise võimalusi. Meie jahutusrajatised on samuti varustatud täpsete temperatuurikontrollsüsteemidega, et tagada, et teie tooted jäävad värsked ja ohutud tarbimiseks. Olenemata sellest, kas vajate lühiajalist hoiustamist või pikemaajalist laoressurssi, saame pakkuda paindlikke lahendusi vastavalt teie vajadustele.

JAHUTATUD JA KÜLMUTATUD TOIDUKAUPADE TRANSPORT

Lisaks hoiustamisele pakume ka külmutatud ja jahutatud toidukaupade transporti. Meie transpordiveokid on varustatud spetsiaalsete jahutusseadmetega, mis tagavad toodete stabiilse temperatuuri transpordi ajal. Oleme uhked oma täpsuse ja tarnekindluse üle ning teame, kui oluline on tarnida toidukaupu õigeaegselt ja ohutult.

Kokkuvõttes, meie ettevõte on teie usaldusväärne partner külmutatud ja jahutatud toidukaupade hoiustamise ja transpordi vallas. Oleme pühendunud sellele, et tagada teie toodete ohutus ja kvaliteet igal sammul. Kasutage meie teenuseid, et saavutada tarnekindlus ja rahuldada oma klientide nõudmised.

Võta meiega ühendust ja leiame sullegi sobiva lahenduse!

vklexpert@gmail.com
+372 5647 5555
+372 5669 6200

VKL EXPERT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- John S.

VKL Expert OÜ on alati õige valik külmutatud kaupade hoiustamiseks. Suurepärane teenindus!

- Caroline K.

Nende jahutatud toidukaupade hoiustamise teenus on tõeliselt usaldusväärne ja kvaliteetne.

- Mark M.

Nende teenus on aidanud meil säästa aega ja ressursse. Soovitan kindlasti!

VKL EXPERT OÜ tegevusaruanne 2022

VKL Expert OÜ, mis on tuntud oma laoteenuste poolest Eestis, on teatanud, et nende majandusaasta, mis kestis 01.01.2022 kuni 31.12.2022, oli peamiselt keskendunud laoteenuste osutamisele. See on valdkond, milles nad on aastate jooksul omandanud märkimisväärse kogemuse ja ekspertiisi, mis on aidanud neil saavutada oma praeguse positsiooni turul. VKL Expert OÜ on otsustanud jätkata oma tegevust samas valdkonnas ka järgmisel majandusaastal. See otsus tuleneb nende usust, et laoteenuste sektor Eestis pakub jätkuvalt suurepäraseid võimalusi kasvuks ja laienemiseks. Nad on pühendunud oma teenuste

Dropdown

kõik artiklid

Miks on temperatuuri kontroll ja monitooring oluline jahutatud toidukaupade hoiustamisel?

Jahutatud toidukaupade hoiustamisel on oluline temperatuuri kontroll ja monitooring, et tagada toodete kvaliteet ja ohutus. Jahutatud toidukaupade hoiustamise o
ssb.ee
Jahutatud toidukaupade hoiustamisel on oluline temperatuuri kontroll ja monitooring, et tagada toodete kvaliteet ja ohutus. Jahutatud toidukaupade hoiustamise optimaalne temperatuur on tavaliselt vahemikus +2 kuni +8 kraadi Celsiuse järgi. Temperatuuri kõikumised võivad mõjutada toidukaupade kvaliteeti ja säilivusaega. Temperatuuri kõikumised võivad põhjustada jahutatud toidukaupade riknemist, mille tagajärjeks võivad olla halvenenud maitse, lõhn ja välimus. Kui temperatuur on liiga madal, võib toode külmutada ja tekivad struktuurimuutused, mis võivad mõjutada toote kvaliteeti. Kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.