Rohkema info nägemiseks:

VÄRKIMISTEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 905; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄRKIMISTEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

VÄRKIMISTEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 905 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Oü Värkimisteenused asutati 19.märts 2012.a. Ettevõtte tegeleb põllumajandusliku abitegevusega - veiste sõrahooldusega.

Sõrahoolduse eesmärgiks on taastada sõra loomulik kuju ja asend ning normaalne füsioloogiline talitlus. Korralikku sõrahooldust saab läbi viia ainult looma ülestõstetud jalale ja selleks on vajalik spetsiaalse sõrahoolduspuki olemasolu. Ainult selle abil on võimalik loom korralikult fikseerida ja asetada jalg vajalikku asendisse, et eemaldada kõik sõra ülekasvanud osad. Sõrahoolduse läbiviija ei pea tingimata olema loomaarstikutsega, kuid peab hästi tundma sõra anatoomiat ja füsioloogiat. Samuti on väga tähtis praktika, sest pahatihti tuleb tegeleda juba taastumatute või suureulatuslike kahjustustega, mida on põhjustanud ülekasvanud või vigastatud sõrg. Sel juhul peab sõrahoolduse läbiviija täpselt teadma, kas ja kuidas on võimalik looma jalga päästa või lihtsustada lehmal pöördumatute vigastustega jalaga edasi eksisteerimist.

Ettevõttes on 1 põhikohaga töötaja, 1 töötaja 0,7 kohaga, kellele on arvestatud töötasusid kokku 29824 eurot. .

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

VÄRKIMISTEENUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.