Rohkema info nägemiseks:

CLINKER SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Clinker Service OÜ on Eesti kapitalil baseeruv ehitusettevõte, mis pakub tänavakivide paigaldust, teede ja parklate ehitust, pinnase- ja kaevetöid ning piirdeaedade paigaldust ja müüki.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Clinker Service OÜ on Eesti kapitalil baseeruv ehitusettevõte, mille eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitusteenuseid vastavalt Eesti ehitusnormidele. Meie tegevus hõlmab laia teenuste valikut, alates tänavakivide paigaldusest ja teede ehitusest kuni pinnase- ja kaevetööde ning piirdeaedade paigalduseni.

Meie ettevõtte lugu algab kirglikust soovist muuta Eesti ehitusmaastikku paremaks ja professionaalsemaks. Asutatud Eesti kohaliku kapitali baasil, oleme pühendunud sellele, et pakkuda oma klientidele parimat teenust, kasutades kaasaegset tehnoloogiat ja professionaalset tehnikat. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on aastatepikkune kogemus erinevate ehitusprojektide teostamisel.

Kes me oleme?

Clinker Service OÜ meeskond koosneb oma ala asjatundjatest, kes on pühendunud kvaliteetse ja vastupidava töö tagamisele. Meie spetsialistid on läbinud põhjaliku väljaõppe ning omavad laialdasi teadmisi ja oskusi, mis võimaldavad neil edukalt toime tulla ka kõige keerulisemate projektidega. Meie eesmärk on mitte ainult täita, vaid ületada oma klientide ootusi, pakkudes neile lahendusi, mis on nii funktsionaalsed kui ka esteetiliselt meeldivad.

Mida me pakume?

Clinker Service OÜ pakub mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad tänavakivide paigaldust, teede ja parklate ehitust, pinnase- ja kaevetöid, piirdeaedade paigaldust ning haljastus- ja heakorratöid. Iga teenus on hoolikalt planeeritud ja teostatud, et tagada kliendi täielik rahulolu.

Tänavakivide paigaldus on üks meie põhitegevusi. Pakume erinevatest materjalidest kivide paigaldust, sealhulgas graniit- ja paekivi. Meie spetsialistid tagavad, et iga paigaldusprojekt viiakse läbi täpselt ja vastupidavalt, luues esteetiliselt meeldivaid ja funktsionaalseid teekatteid.

Teede ja parklate ehitus on teine oluline valdkond, kus meie kogemused ja oskused tulevad eriti hästi esile. Kasutame ainult kvaliteetseid materjale ja kaasaegseid tehnoloogiaid, et tagada teede ja parklate pikaajaline vastupidavus ja ohutus. Meie tööde hulka kuuluvad ka killustikaluste ja liivaaluste rajamine, mis tagavad teekatte stabiilsuse ja vastupidavuse.

Pinnase- ja kaevetööd on veel üks meie tugevustest. Meie teenuste hulka kuuluvad veetrassi ja kaablitrassi kraavide kaevamine, vundamendite väljakaeved, kuivenduskraavide rajamine, septikute, biopuhastite ja imbväljakute paigaldus ning jäätmete süvamahutite paigaldus. Kasutame kaasaegseid ekskavaatoreid ja muud tehnikat, et tagada tööde täpsus ja kvaliteet.

Piirdeaedade paigaldus ja müük on teenus, mis hõlmab puitaedu, võrkaiu, 3D keevispaneelaedu ning metallaiu ja väravate paigaldust vastavalt kliendi mõõtudele ja vajadustele. Lisaks pakume väravaautomaatika lahendusi, et muuta teie kinnisvara turvalisemaks ja mugavamaks.

Haljastus- ja heakorratööd hõlmavad aedade ja haljasalade rajamist vastavalt projektile, muru rajamist ning pinnase planeerimist. Pakume ka Bobcat laaduri ja miniekskavaatori renti koos juhiga, et aidata kaasa teie haljastusprojektide edukale teostamisele.

Clinker Service OÜ pühendub igapäevaselt sellele, et pakkuda oma klientidele parimaid ehituslahendusi, mis on kooskõlas Eesti ehitusnormidega. Teostatud töödele anname alati garantii, et tagada klientide rahulolu ja usaldus meie teenuste vastu. Meie jaoks on oluline, et iga projekt, olgu see suur või väike, viiakse läbi kõrgeima kvaliteediga ja täpsusega. Kui otsite usaldusväärset ja kogenud ehituspartnerit, siis Clinker Service OÜ on teie parim valik.

kodulehele

CLINKER SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erik K.

Professionaalsed ja usaldusväärsed. Kõik, mida lubati, täideti

- Kaspar R.

Väga rahul teenuse kvaliteedi ja töö kiirususega.

- Raul R.

Eritänud Clinker Service OÜ-le kiire ja täpse töö eest. Soovitan soojalt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kvaliteetsed piirdeaedade lahendused teie vajadustele

Meie teenused piirdeaedade paigaldusel 1. Puitaiad Pakume kvaliteetseid puitaedu, mis lisavad teie kodu või aia atmosfääri soojust ja võlu. Puitaiad on ideaalne valik, kui soovite oma privaatset ala elegantse ja looduslähedase välimuse. Meie puitaiad on vastupidavad ja hoolikalt valitud, et tagada pikaajaline kasutusiga ja ilusa välimuse säilimine. 2. Võrkaiad Võrkaiad on praktiline ja funktsionaalne lahendus, sobides suurepäraselt nii koduaias kui ka ärilistes keskkondades. Need on ideaalne valik olukordades, kus vajate madala hoolduskuluga ja vastupidavat aeda, mis tagab samal ajal

Dropdown

kõik artiklid

Usaldusväärsed kaevetööd ja ehituslahendused Tartus ja Lõuna-Eestis

Meie teenused kaevetöödel 1. Pinnasetööd ja planeerimine Meie teenuste hulka kuuluvad põhjalikud pinnasetööd ja -planeerimine, mis on hädavajalikud iga ehi
ssb.ee
Meie teenused kaevetöödel 1. Pinnasetööd ja planeerimine Meie teenuste hulka kuuluvad põhjalikud pinnasetööd ja -planeerimine, mis on hädavajalikud iga ehitusprojekti alustamiseks. Kvaliteetne pinnaseanalüüs ja ettevalmistus tagavad, et projekti iga etapp saab alustada õigesti ja vastavalt nõuetele. Meie spetsialistid loovad täpse tegevuskava, et tagada projekti sujuv kulg ja kõrge kvaliteet. 2. Veetrassi ja kaablitrassi kraavide kaevamine Veetrassi ja kaablitrassi kraavide kaevamine on meie oskuslike meeskondade poolt teostatav teenus, mis järgib kõiki regulatsioonide nõudeid. Meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.