Rohkema info nägemiseks:

GREEN PATH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme alates aastast 2012 spetsialiseerunud puhastuse ja koristuse valdkonnas, pakkudes laia valikut professionaalseid puhastusteenuseid

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Pikaajalise kogemusega GREEN PATH OÜ on puhastuse ja koristuse valdkonnas tuntud suurepärase mainega ettevõte. Oleme võitnud klientide usalduse tänu individuaalsele lähenemisele, kvaliteetsele teenusele ning eesmärkide saavutamisele täpselt ja tõhusalt - see kõik toob kaasa laitmatu tulemuse.

GREEN PATH OÜ on teeninud 2016. aastal \"Usaldusväärse Ettevõtte\" sertifikaadi, mis tunnustab meie pidevat pühendumust kõrgekvaliteedilise teenuse osutamisel. See sertifikaat on meie visiitkaart, mis näitab meie pikaajalist kogemust ja klientide rahulolu.

Meie ettevõtte lähenemine on selge - iga klient on erinev ja nõuab individuaalset teenust. Seetõttu kuulame hoolikalt kliendi soove ja vajadusi ning tagame, et meie puhastusteenus vastaks täpselt sellele, mida nad ootavad. Lai valik teenuseid võimaldab meil pakkuda kõike alates suurpuhastusest ja põrandapesust kuni akende pesuni ja ehitusjärgse koristuseni.

Puhtus on meie ettevõtte moto ja seda kajastab iga meie poolt tehtud töö. Teame, et puhtus on nagu visiitkaart, mis peegeldab teie elustiili või ettevõtte mainet. Puhtas ruumis elamine ja töötamine on nauditavam ja meie eesmärk on teie ruumid alati laitmatult puhtana hoida.

  • Suurpuhastus - Põhjalik ja põhjalik ruumide koristus, mis muudab need säravpuhtaks.

  • Põrandapesu - Spetsialiseeritud tehnika ja oskustega põrandate sügavpuhastus.

  • Diivani puhastus - Aitame teie diivanit säilitada puhtana ja värskena.

  • Akende pesu - Selged ja läikivad aknad, mis parandavad valgustust ja vaadet.

  • Osoneerimine - Eemaldame ebameeldivad lõhnad ja bakterid, tagades puhta õhu.

  • Ehitusjärgne koristus - Eemaldame ehitustööde jäägid ja jäätmed, jättes ruumid valmis kasutamiseks.

  • Lumekoristus katuselt - Turvaline ja professionaalne lumekoristus, mis kaitseb teie vara.

  • Fassaadipesu ja katusepesu - Välimuse värskendamine ja hooldus.

  • Tänavakivi pesu - Hoiame teie hoovad ja sissesõiduteed puhtad ja libedust vähendatuna.

Kui otsite usaldusväärset partnerit puhtuse ja koristuse valdkonnas, siis võtke ühendust GREEN PATH OÜ-ga. Oleme valmis leidma parima lahenduse vastavalt teie vajadustele ja eelarvele, et tagada puhtus ja kvaliteet igas ruumis.

Kui soovite, et teie elu- või tööruumid oleksid laitmatult puhtad ja korras, siis võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse!

KONTAKT

GREEN PATH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

GREEN PATH OÜ akende pesu teenused on minu kodu jaoks hädavajalikud. Mul on suur maja ja akende pesemine oli minu jaoks alati suur töö. Nende teenused on tõeliselt mugavad ja tulemused on alati laitmatud. Ma ei kujuta ette, kuidas ma ilma nendeta hakkama saaksin.

- Jaan T.

Olen kasutanud GREEN PATH OÜ akende pesu teenuseid mitu korda ja nad pole kunagi alt vedanud. Nende meeskond on professionaalne ja tulemused on alati säravad ja puhtad aknad. Soovitan kindlasti nende teenuseid.

- Laur M.

GREEN PATH OÜ akende pesu teenused on olnud tõeline elupäästja minu kodu jaoks. Nad tulid õigel ajal ja tegid minu aknad nii selgeks, et ma olin hämmingus. Nüüd naudin iga päev päikesevalgust ja vaadet akendest. Suur tänu!

GREEN PATH OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Green Path on Eesti ettevõte, mis on pühendunud koristusteenuste pakkumisele. Asutatud 2012. aastal, on see ettevõte järjepidevalt pakkunud kvaliteetseid teenuseid, mis on aidanud kaasa selle maine kujundamisele ja kasvule. OÜ Green Pathi põhiklientideks on Eesti juriidilised isikud, mis näitab ettevõtte suutlikkust pakkuda professionaalseid ja usaldusväärseid teenuseid.2022. majandusaastal oli OÜ Green Pathi müügitulu 39 841 eurot. See tulu tuli 100% Eesti müügist, mis näitab ettevõtte tugevat kohalikku kohalolekut ja pühendumust Eesti turule. Selle aasta jooksul ei tehtud investeeringuid,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saada puhtalt säravad aknad?

Aknad on teie kodu oluline osa, pakkudes valgust, vaadet ja üldist heaolu tunnet. Selged ja läikivad aknad võivad muuta teie eluruumi säravamaks ja meeldivamaks
ssb.ee
Aknad on teie kodu oluline osa, pakkudes valgust, vaadet ja üldist heaolu tunnet. Selged ja läikivad aknad võivad muuta teie eluruumi säravamaks ja meeldivamaks. Kuid akende pesemine võib olla keeruline ja aeganõudev ülesanne. GREEN PATH OÜ akende pesu teenused toovad teieni saladused, kuidas saavutada akendel laitmatu sära ning muuta akende pesu lihtsaks ja tulemuslikuks. Aknad ei ole ainult funktsionaalsed elemendid, vaid ka visuaalsed aktsendid teie kodus või äris. Puhtad aknad lasevad rohkem päikesevalgust sisse, muudavad ruumi heledamaks ja annavad parema üldmulje. Lisaks on puhtad aknad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.