Rohkema info nägemiseks:

KRAITER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2178; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KRAITER OÜ kohta arvamuslugu!"

KRAITER OÜ hetkeolukord

Juba 2178 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kraiter on asutatud 27.03.2012.a. majandusaasta algus on 01.jaanuaril ja lõpp 31.detsembril.

Ettevõte teostab mitmeid eriehitustöid ning survepesu- ja liivapritsitöd, soodapritsitöid, fassaadide renoveerimistöid, lammutustöid ning nendega kaasnevaid abitöid.

OÜ Kraiter puhastab kiiresti ja kvaliteetselt suured fassaadid, tööstushooned, katused, sillapiirded, raudteetammid, masinad, seadmed, torustikud, mahutid ja muud puhastamist vajavad pinnad kasutades selleks spetsiifilisi töövahendeid ning kvalifitseeritud ja kogemustega tööjõudu. Lisaks pakutakse torustike puhastus- ja imutöid ning nendega kaasnevaid erinevaid abitöid. Täiendavalt pakub OÜ Kraiter hoonete soojustamist PUR-vahuga.

OÜ Kraiter püsiklientide hulka kuuluvad erinevad ehitusettevõtted, toiduainetööstused, samuti kaubanduskeskused ning mitmete ühiskondlike objektide omanikud ja/või haldajad. Teenuseid osutatakse kõikidele äri- ja eraklientidele, kellel on hooneid, rajatisi, seadmeid vm pindasid, mida saab puhastada survepesu-, liivapritsi- või soodapritsi meetodil.

OÜ Kraiter on osalenud alltöövõtu korras mitmete suurte lao- ja tööstushoonete ehitusel.

Ettevõtte müügitulu 2022. aastal oli 209 014 eurot ning puhaskasum 2 946 eurot.

OÜ-s Kraiter töötas 2022.a. neli osalise tööajaga töötajat. Tööjõukulud moodustasid 48 056 eurot.

OÜ Kraiter on jätkuvalt tegutsev.

KRAITER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.