Rohkema info nägemiseks:

BEE INTERIOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Üle 10 aasta pikkune kogemus on meile õpetanud, et iga auto, mootorratta, paadi, mööbli või mistahes muu eseme nahatamine või kangaga katmine pole pelgalt tükitöö, vaid omaette kunstiteos.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Eestis asuv BEE INTERIOR OÜ on ettevõte, mis on juba üle 10 aasta pühendunud kunsti loomisele autode, mootorrataste, paatide, mööbli ja muude esemete nahatamise ja kangaga katmise kaudu. Nende eesmärk on alati olnud luua midagi erilist, midagi, mis ei ole lihtsalt praktiline, vaid ka tõeline kunstiteos.

Kogemus on õpetanud neile, et nahatamine ja kangaga katmine on palju enamat kui lihtsalt käsitöö. See on kunst, mis nõuab tähelepanu igale detailile ja kirevat pühendumist. BEE INTERIOR OÜ meeskond mõistab, et iga ese on unikaalne ja nõuab individuaalset lähenemist.

Et saavutada ideaalne tulemus, keskendutakse alati kõige pisematele detailidele. BEE INTERIOR OÜ teeb koostööd Saksa tipp-nahatootjatega, mis tagab klientidele kompromissitu kvaliteedi ja konkurentidest kiirema teostuse. Kvaliteetsed materjalid on nende töö lahutamatu osa, ja see tähendab, et nende käe all muutub iga ese luksuslikuks ja vastupidavaks.

Kuid BEE INTERIOR OÜ ei piirdu ainult praktilise osaga - nad tunnistavad, et esteetika on sama oluline kui funktsionaalsus. Seetõttu ootavad nad alati klientidelt nende nägemust, ent samal ajal on nende õppinud meistrid valmis pakkuma oma visiooni nii kujunduse kui ka värvivalikute osas. Nende eesmärk on tuua ellu klientide unistused ja muuta iga ese unikaalseks kunstiteoseks.

BEE INTERIOR OÜ-l on põhjust uhkust tunda, sest nende sõnu kinnitavad sajad rahulolevad kliendid Eestist, Soomest ja Rootsist. Nende klientide hulgas on ka palju suuri automüügiettevõtteid, mis usaldavad nende oskusi ja kvaliteeti.

Kui soovid midagi erilist, midagi, mis eristub massist ja väljendab sinu isikupära, siis võta ühendust BEE INTERIOR OÜ-ga. Nad on valmis kohtuma sinuga ja looma sulle midagi tõeliselt erilist. Nende käte all muutub iga ese kunstiteoseks, mis rõõmustab sind aastaid.

BEE INTERIOR OÜ - kunst nahas ja kangas, mis muudab igapäevased esemed midagi erakordset.

Võta ühendust ja avasta, kuidas me saame muuta sinu unistused tõeliseks!

kontakt

BEE INTERIOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karel S.

BEE INTERIOR OÜ muutis minu auto sisu tõeliseks luksuseks! Suurepärane töö!

- Katrin P.

Minu mööbel sai uue elu tänu nende oskustele mööbli polsterdamisel.

- Erik l.

BEE INTERIOR OÜ tegi suurepärast tööd minu mootorratta sadula renoveerimisel.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BEE INTERIOR OÜ tegevusaruanne 2022

Bee Interior OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud mööbli polsterdustöödele ja mootorsõidukite salongide ümberehitustöödele. Nende põhitegevus 2022. majandusaastal hõlmas mitmesuguseid töid, sealhulgas metalli-, plasti-, naha- ja polsterdustöid. Lisaks sellele pakkusid nad ka mootorsõidukite hooldus- ja remonditeenuseid. Kuid 2022. aasta oli ettevõtte jaoks keeruline aasta. Majanduskriisi tõttu oli nende käive oluliselt väiksem kui varasematel aastatel. See mõjutas ettevõtte finantsseisu märkimisväärselt, põhjustades majandusaasta lõpuks kahjumi. See oli ettevõtte jaoks suur väljakutse,

Dropdown

kõik artiklid

Nahksisud – unikaalne viis anda oma autole uus elu!

Nahksisud on suurepärane viis oma auto interjööri värskendamiseks ja koheseks täiustamiseks. Nahksisu annab sinu autole stiilse ja luksusliku väljanägemise ning
ssb.ee
Nahksisud on suurepärane viis oma auto interjööri värskendamiseks ja koheseks täiustamiseks. Nahksisu annab sinu autole stiilse ja luksusliku väljanägemise ning samal ajal on see ka praktiline ja vastupidav valik. Bee Interior pakub kõrgekvaliteedilist nahasise paigaldusteenust, mis tagab sinu auto interjööri täieliku ümberkujundamise. Meie meeskond koosneb kogenud meistritest, kes on spetsialiseerunud nahasise paigaldamisele ja teistele nahatöödele. Oleme uhked oma rahulolevate klientide üle Eestis, Soomes ja Rootsist. Nahksisude paigaldamisel on suur eelis see, et see suurendab oluliselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.