Rohkema info nägemiseks:

WESTLUNDS BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 612; jälgijaid - 8. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta WESTLUNDS BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

WESTLUNDS BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 612 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

WESTLUNDS BALTIC OÜ ei saanud maksuvõla taltsutamisega hakkama

WESTLUNDS BALTIC OÜ (varasemalt BALTEX BALTIC UÜ) on 2012. aastal asutatud ehitusettevõte, mille lugu on jõudnud melanhoolse alatooniga epiloogini. Ettevõte oli registreeritud käibemaksukohuslaseks 2013 septebrist 2017 detsembri lõpuni. Sisuliselt kaks päeva enne aasta lõppu äritegevuse lõpetamise põhjust ei tule kaugelt otsida. Ettevõtte turjal on üle 137 000 eurone maksuvõlg . 2017 veebruarist tekkinud ja kiirelt kasvama hakanud võlg sai lisa ka veel 2016. aastast ilmsiks tulnud täitmata kohustuste näol. Kuigi osaliselt saadi võlg vahepeal maksegraafikusse, ei õnnestunud ettevõttel seda

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.