Rohkema info nägemiseks:

KULTUURINET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 601; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KULTUURINET OÜ kohta arvamuslugu!"

KULTUURINET OÜ hetkeolukord

Juba 601 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Äritegevuse ülevaade

Kultuurinet OÜ asutati 2012.aastal. Ettevõte osutab omavalitsustele kultuurikalendri organiseerimise teenust ning kuvab laiemale publikule Eesti põhjalikumat kultuuriürituste kalendrit www.kultuurikava.ee. Aruandeaasta müügitulu oli 12704 eurot ja kasumiks kujunes 5619 eurot.

Investeeringud 2022.aastal põhivahenditesse investeeringuid ei tehtud. Samuti ei tehtud väljaminekuid uurimis ja arendustegevuseks ja ei planeerita neid ka järgnevaks aastaks.

Töötajad ja juhtkond

Aruandeaastal oli ettevõttestöötajaid ei olnud. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikme ametist lahkumisel ja tagasikutsumisel ei ole soodustusi ette nähtud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Kultuurinet OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on traditsioonilise äritegevuse jätkamine.

KULTUURINET OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.