Rohkema info nägemiseks:

INNOVATION TRANSPORT TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 116; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INNOVATION TRANSPORT TECHNOLOGIES kohta arvamuslugu!"

INNOVATION TRANSPORT TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Belam Engineering asutati 12.04.2012 ja samal aastal alustati majandustegevusega, 2018 aastal toimus nime muutus,

OÜ uueks nimeks sai Innovation Transport Technologies.

Ettevõtte on jätkusuutlik ja reaalselt toimuv.

2022. aastal müügitulu oli 136 545 eurot.

Majandusaastal ettevõte investeeringuid põhivarasse ei teinud.

Juhatuse liikmetele soodustusi ei tehtud, maksti aga töö eest tasu.

2022. aasta majandusaasta aruanne kinnitatakse bilansimahuga 287 788,55 eurot ning aruandeaasta kasumiga 79 743,92 eurot.

Võttes arvesse äri-ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, on Innovation Transport Technologies OÜ põhieesmärkideks turuosa säilitamine, turupositsiooni tugevdamine ning teenindustaseme jätkuv parandamine.

Endiselt on äriühingul kavas uued äriteguse suunad, nagu - raudtee kontroll- mõõtmisseadmete väljatöötamine ning tootmine; osalemine Eesti Raudtee ja Baltic Railway moderniseerise ning muudes hangetes; seadmete hangetes , sh ka Eesti tootjate seadmete Turmenia ja Uzbekistani raudteedele.

Planeeritakse tootmispindade rendile võtmine.

INNOVATION TRANSPORT TECHNOLOGIES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.