Rohkema info nägemiseks:

CERTA EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud puitmajade ehitamisele, mööbli paigaldusele, treppide ehitusele ja muudele kvaliteetsetele ehitus- ja sisustusteenustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit oma mööbli, treppide, puitmajade või aknalaudade paigaldamiseks? Teie otsingud on lõppenud, sest CERTA EHITUS OÜ pakub tipptasemel paigaldusteenuseid, mis ületavad teie ootusi igas aspektis.

CERTA EHITUS OÜ on usaldusväärne ja kogenud ettevõte, kes on spetsialiseerunud mitmesuguste paigaldusteenuste pakkumisele. Meie meeskond koosneb kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistidest, kes omavad aastatepikkust kogemust erinevate mööbliesemete, treppide, puitmajade ja aknalaudade paigaldamisel. Oleme pühendunud pakkuma klientidele kvaliteetseid teenuseid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

Oleme spetsialiseerunud erinevat tüüpi mööbli paigaldamisele, olgu tegemist siis köögi-, elutoa- või kontorimööbliga. Tagame, et teie mööbliesemed on paigaldatud täpselt vastavalt teie soovidele ja vajadustele. Olgu tegemist sise- või väliterrappidega, meie meeskond on varustatud vajalike oskuste ja varustusega, et tagada treppide korrektne ja ohutu paigaldus.

Puitmajade paigaldamine nõuab erilisi teadmisi ja oskusi ning meie meeskonnal on rikkalik kogemus erinevat tüüpi puitmajade ehitamisel ja paigaldamisel. Õigesti paigaldatud aknalaudade valik võib oluliselt parandada teie kodu ilmet ja funktsionaalsust. Meie eksperdid aitavad teil valida sobivad aknalaualahendused ning paigaldavad need täpsusega.

Oleme töötanud erinevate klientidega, pakkudes neile kvaliteetseid paigaldusteenuseid. Tagame alati paigaldustööde kõrge kvaliteedi, kasutades parimaid materjale ja tehnikaid. Meie meeskond kuulab alati klientide soove ja vajadusi ning pakub personaalset lähenemist igale projektile. Oleme tuntud oma efektiivsuse ja täpsuse poolest. Tähtaegadest kinnipidamine on meie prioriteet.

Ootame teiega koostööd, et pakkuda teile parimat paigalduskogemust. Võtke meiega ühendust juba täna ja rääkige meile oma projektist. CERTA EHITUS OÜ meeskond on valmis teie unistused ellu viima!

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 5690 1118

CERTA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari O.

Suurepärane teenindus ja täpne töö! Väga rahul oma uue trepi ja mööbliga.

- Martin E.

Meeskond oli professionaalne ja hooliv. Hindan nende täpsust ja sõbralikkust.

- Taavi D.

Tõeline meisterlikkus ja viisakus. Suur tänu CERTA EHITUS OÜ meeskonnale!

Miks tellida mööblipaigaldusteenus?

Kodus peegeldub meie isiksus, stiil ja unistused. See on paik, kus leiame turvalisust ja rahu, jagame naeru pere ja sõpradega ning loome mälestusi, mis kestavad terve elu. Meie, CERTA EHITUS OÜ, oleme siin selleks, et aidata teil muuta oma kodu unistuste pesaks. Meie mööblipaigalduse teenus ei ole lihtsalt tehniline paigaldamine, see on kunst, kus iga detail on hoolikalt läbi mõeldud ja iga ese paigutatud täpsuse ja armastusega. Meie kogenud meeskond näeb mööblipaigaldust kui kunstivormi, mis võimaldab luua teie kodus stiilse ja harmoonilise atmosfääri. Iga mööbliese on nagu tükk puslet, mis

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua elegantne kuid siiski turvaline trepp?

Kodu on koht, kus iga detail räägib lugu. Trepp, olles esimene asi, mida külalised näevad, on justkui kodu visiitkaart. See on mitte ainult funktsionaalne eleme
ssb.ee
Kodu on koht, kus iga detail räägib lugu. Trepp, olles esimene asi, mida külalised näevad, on justkui kodu visiitkaart. See on mitte ainult funktsionaalne elemendiks, vaid ka kunstiteos, mis lisab teie kodu interjöörile ainulaadset elegantsi ja iseloomu. Meie trepi paigaldusteenus on loodud mitte ainult selleks, et ühendada korrused omavahel, vaid ka selleks, et muuta trepp rohkemaks kui pelgalt astmete kogumiks. Siin on, kuidas me aitame teil luua unikaalse ja stiilse kodutrepi, mis jätab muljet ja tagab turvalisuse igale liikujale. Meie treppide ehitamise ekspertide meisterlikkus seisneb

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.