Rohkema info nägemiseks:

AIAKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme piirdelahenduste, tõkkesüsteemide ja kinnisvara turvalisuse ning ilu tagamisega, pakkudes laia valikut tooteid ja teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kinnisvara südames peitub turvalisuse ja ilu olemus ning AIAKODA OÜ-s mõistame, et teie meelerahu on ülioluline. Meie lai valik tõkkesüsteeme ja piirdelahendusi on loodud vastama nii ehitus- ja kinnisvarasektori kui ka privaatsete koduomanike mitmekesistele vajadustele, kes soovivad oma välisterritooriumi täiustada.

Meie allkirjatoode, Loomavõrk, on enam kui lihtsalt tara; see on tugev ja usaldusväärne tõke, mis hoiab teie loomad turvaliselt kinni. Maksimaalse vastupidavuse tagamiseks valmistatud meie loomavõrgu aiad on saadaval erinevate võrgusilmade suurustega, et kaitsta isegi kõige väiksemaid olendeid. Kõrgustega alates 1000 kuni 2000 mm ja 50-meetristes rullides pakume kahte erinevat tugevust, et rahuldada teie konkreetseid vajadusi.

Olgu teie eesmärgiks kaitsta oma kariloomi meie loomavõrguga, lisada oma kinnisvarale elegantsi meie puitaedadega või kindlustada oma perimeetrit meie paneellaiustega, AIAKODA OÜ-l on nii ekspertiis kui ka tooted, et teie visioon ellu viia. Meie väravaautomaatika süsteemid pakuvad mugavust ja tõhusust, tagades, et teie väravad avanevad ja sulguvad sujuva täpsusega.

Neile, kes vajavad ajutisi lahendusi, pakuvad meie mobiilsed aiad paindlikkust ja paigaldamise lihtsust, sobides ideaalselt üritustele või ehitusplatsidele. Ja meie pühendumusega pakkuda erakordset teenindust võite kindel olla, et teie investeering on heades kätes.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on usaldanud AIAKODA OÜ oma kinnisvara täiustamisel. Kogege funktsionaalsuse, esteetika ja meelerahu segu meie tipptasemel piirdelahendustega. Turvalise, kauni ja hästi määratletud ruumi jaoks ei pea kaugemale vaatama kui AIAKODA OÜ – kus kvaliteet kohtub meisterlikkusega.

Uurige meie tooteid, küsige hinnapakkumist ja laseme meil aidata teil ehitada teie vajadustele vastav täiuslik tõkkesüsteem. AIAKODA OÜ – Kaitseb teie maailma kvaliteedi ja hoolivusega.

Kontakt

AIAKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

AIAKODA OÜ pakub suurepäraseid piirdelahendusi! Tõeliselt kvaliteetne ja usaldusväärne firma.

- Martin L.

Mobiilsed aiad olid meie ehitusplatsil suurepärane lahendus. Kiire ja lihtne paigaldus.

- Jaan A.

Nende väravaautomaatika süsteemid on täiesti sujuvad ja mugavad kasutada. Väga rahul!

Miks valida enda kinnisvara jaoks automaatsed väravad?

Automaatväravad ei ole lihtsalt luksus; need on investeering turvalisusesse ja mugavusse kinnisvaraomanikele. Tehnoloogia arenguga muutuvad automaatvärava süsteemi paigaldamise eelised üha ilmsemaks. Automaatväravad, tuntud ka kui elektrilised või mootoriga väravad, on sissepääsuväravad, mis on varustatud elektrooniliste mehhanismidega, mis võimaldavad neil automaatselt avaneda ja sulguda. Neid väravaid saab juhtida erinevate juhtimissüsteemide kaudu, sealhulgas puldiga, koodpaneelide või nutitelefoni rakendustega. Kinnisvara turvameetmed on arenenud lihtsatest lukkudest ja võtmetest

Dropdown

kõik artiklid

Mille järgi valida oma kodule õiget sorti aed?

Õige aia valimine oma koju on kriitiline otsus, mis mõjutab teie kinnisvara turvalisust, privaatsust ja esteetilist atraktiivsust. Hästi valitud aed võib suuren
ssb.ee
Õige aia valimine oma koju on kriitiline otsus, mis mõjutab teie kinnisvara turvalisust, privaatsust ja esteetilist atraktiivsust. Hästi valitud aed võib suurendada teie kodu väärtust, määratleda kinnistu piire ja pakkuda turvalist piirdeala lemmikloomadele ja lastele. Aia valimisel peaksid koduomanikud arvestama eesmärki, materjali, disaini, kulu, hooldust ja kohalikke määrusi. Iga tegur mängib olulist rolli kõige sobivama aia määramisel teie vajadustele. Aiatüübid Puitaiad pakuvad klassikalist välimust ja neid saab kohandada erinevates stiilides. Nad pakuvad privaatsust ja on suhteliselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.