Rohkema info nägemiseks:

KOHVIEKSPRESS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kohviekspress OÜ on peamiselt kohvipatjade ja Senseo padjakohvimasinate jae- ja hulgimüügiga tegelev ettevõte, mis alustas Eestis “padjakohvikultuuri” edendamist juba aastal 2012. Esindame Eestis “Cafe Rene” kaubamärki, mistõttu on antud tootja kaubavalik väga mitmekesine. Oleme suurima kohvipatjade valikuga kohvipood Eestis !

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kohvikultuuri ja kohvinautimise entusiastid, tähelepanu! Tutvustame teile ettevõtet, mis on pühendunud teie kohvikogemuse täiustamisele - KOHVIEKSPRESS OÜ. Oleme pühendunud sellele, et muuta iga tassike kohvi eriliseks ja nauditavaks hetkeks.

Meie ettevõte on spetsialiseerunud kohvimasinate, kohvipatjade ja kohvitarvikute müügile, pakkudes laia valikut kvaliteetseid tooteid, mis vastavad ka kõige nõudlikumate kohviarmastajate ootustele. Oleme sügavalt pühendunud kohvikultuuri edendamisele ning teame, kui tähtis on hea kohvimasin ja kvaliteetsed kohvioad selleks, et luua unustamatuid maitseelamusi.

Meie eesmärk on luua kohv, mis äratab meeled ja pakub naudingut igal hommikul. Töötame selle nimel, et tuua teieni parimad kohvimaailma leidude, hooldusvahendite ja lisatarvikutega seotud lahendused. Kohvikogemus algab meie valikuga, mis on hoolikalt kureeritud, et rahuldada isegi kõige nõudlikumaid maitseid.

Kui soovite avastada maailma parimaid kohvimasinaid, kohvipatju, kohvioad ja rohkem, siis võtke meiega ühendust. Meie kirg kohvi vastu ja pühendumus kvaliteedile peegeldub igas meie pakutavas tootes. Lubame teile unustamatuid kohvihetki ning ootame teiega koostööd, et teie kohvinauding oleks alati kõrgeimal tasemel.

Külasta meid kaupluses või e-poes ja laske meil aidata luua teile täiuslik kohvikogemus!

kontakt

KOHVIEKSPRESS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa K.

Olen Rene kohvipatjade tarbija juba aastaid ja soovitan ka teistele! Meil pool suguvõsa juba sõltuvuses :D

- Kaspar T.

Soovitan ! Mustika keskuse kohvipoes on väga palju kohvipatju soodsa hinnaga!

- Erki N.

Nespresso kapslid on minu lemmikud. Naisele meeldib Rene Intensiva.

KOHVIEKSPRESS OÜ tegevusaruanne 2022

Kohviekspress OÜ põhitegevuseks on kohvi- ja teekaupade müük. 2022 aasta müügitulu oli 157 655 eurot. Müügitulu kahanes võrreldes 2021 aastaga 7,5 %. 2022 aasta puhaskasum oli 9 082 eurot. Juhatusele 2022 aastal tasu ei makstud ega soodustusi ei tehtud. Töötajate arv 2022 aastal oli 1 ja tööjõukulud olid 8 909 eurot. 2023 aastal jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

Kas valida kohvioad või kohvipadjad - kumba eelistada?

Kohv on paljude inimeste hommikune rõõm ja päevaenergia allikas. Kuid kui tegemist on kohvi valmistamisega, siis on üks oluline küsimus, mis sageli esile kerkib
ssb.ee
Kohv on paljude inimeste hommikune rõõm ja päevaenergia allikas. Kuid kui tegemist on kohvi valmistamisega, siis on üks oluline küsimus, mis sageli esile kerkib: kas eelistada kohvioad või kohvipadjad? Mõlemal variandil on oma eelised ja miinused ning valik sõltub suuresti teie isiklikest eelistustest ja vajadustest. Kohvioad Kohvioad võimaldavad teil käsitsi valmistada kohvi, mis võib olla tõeline kunstivorm. Kohviharrastajad naudivad ubade jahvatamist ja õigete proportsioonidega eksperimenteerimist, et luua oma unikaalne kohvi maitse. Kohvioad säilitavad oma värskuse kauem kui juba

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.