Rohkema info nägemiseks:

MEBILIA DT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme köögimööbli ja kodu sisustuse valmistamisega, pakkudes eritellimusel disainilahendusi, mis rõhutavad nii funktsionaalsust kui ka esteetikat.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MEBILIA DT OÜ usub, et teie kodu süda väärib parimat käsitööoskust ja disaini. Aastaid oleme muutnud ruumide olemust meie eritellimusel valmistatud köögimööbliga, mis on kohandatud vastama meie nõudlike klientide ainulaadsetele vajadustele ja stiilidele.

Meie teekond algas kirglikust soovist luua mitte lihtsalt mööblit, vaid kunstiteoseid, mis tõstavad esile teie köögi funktsionaalsust ja esteetikat. Mõistame, et köök on enamat kui koht kokkamiseks; see on paik, kus luuakse mälestusi, kus perekonnad kogunevad ja kus nauditakse elu lihtsaid rõõme.

Alates modernsete disainide sihvakatest joontest kuni klassikalise stiili ajatute elegantsideni, meie ulatuslik galerii pakub valikuid, mis rahuldavad iga maitset. Iga meie valmistatud köök on tunnistus meie pühendumusest kvaliteedile, innovatsioonile ja detailidele pööratavale tähelepanule. Olenemata sellest, kas otsite ergonoomilisi lahendusi nagu kaubasüsteemid ja sujuvalt liikuvad sahtlid või lusikaukse ja täispuidust viimistluse ilu, meil on kõik olemas.

Meie oskusteave ei piirdu ainult köögiga. Me laiendame oma meisterlikkust, et luua luksuslikke vannitube ja kutsuvaid elutubasid, tagades, et elegants voolab läbi kogu teie kodu. Meie mööblit täiendades pakume valikut tipptasemel köögitehnikat, valamuid ja avatud uste süsteeme, et täiendada teie ruumi välimust ja funktsionaalsust.

Unistuste köögi loomise teekonnale asumine on tehtud lihtsaks meie samm-sammulise juhendiga. Ja meie konkurentsivõimeliste pakkumistega võite olla kindel, et saate parima väärtuse ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Meie ekspertide meeskond on pühendunud teid juhendama igal etapil, alates disainist kuni paigalduseni, muutes protsessi sujuvaks ja nauditavaks.

Valmis kogema MEBILIA DT OÜ köögimööbli võrdlematut ilu ja kvaliteeti? Võtke meiega ühendust numbril (+372) 58 013 284 või küsige hinnapakkumist meie veebisaidi kaudu. Aitame teil ellu viia teie visiooni, luues ruumi, kus iga hetk muutub hinnatud mälestuseks.

MEBILIA DT OÜ-ga ei ole see lihtsalt mööblist - see on elustiili loomine. Võtke meiega ühendust juba täna ja astuge erakordse elamise maailma.

Kontakt

MEBILIA DT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria

Suurepärane kogemus! Meie uus köök on täpselt selline, nagu me unistasime.

- Liis

Professionaalne teenindus ja imeline lõpptulemus. Soovitan soojalt!

- Martin

Tõeline käsitöömeistrite looming. Olen väga rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks peaksin kaaluma kohandatud köögikappide valimist?

Õigete köögikappide valimine on oluline otsus funktsionaalse ja kauni köögiruumi loomisel. Kapid ei ole ainult hoiustamiseks vajalikud, vaid need määravad ka teie köögi üldise disaini tooni. Arvestades saadaolevate võimaluste rohkust, võib ideaalsete kappide valimine olla ülekaalukas. Siin on viis ekspertide nõuannet, mis aitavad teid selles protsessis. Mõistmaks oma köögi paigutust ja ruumi Enne stiilide ja materjalide juurde sukeldumist on oluline mõista oma köögi mõõtmeid ja paigutust. Mõõtke oma ruumi täpselt ja arvestage kõigi takistustega nagu aknad või uksed, mis võivad kapi disaini

Dropdown

kõik artiklid

Millised disainipõhimõtted aitavad luua rahuliku vannitoa?

Tänapäeva kiiretempolises maailmas on oluline omada isiklikku ruumi, kus saab lõõgastuda ja ennast värskendada. Vannitoa pühapaik pakub privaatset pelgupaika lõ
ssb.ee
Tänapäeva kiiretempolises maailmas on oluline omada isiklikku ruumi, kus saab lõõgastuda ja ennast värskendada. Vannitoa pühapaik pakub privaatset pelgupaika lõõgastumiseks ja enesehoolduseks, eemal igapäevaelu stressist. Igal vannitoal on potentsiaal muutuda rahulikuks oaasiks. Läbimõeldud disaini ja kohandamisega võib isegi kõige tavalisem ruum saada rahu varjupaigaks. Disainipõhimõtted rahuliku vannitoa jaoks Värvidel on sügav mõju meie meeleolule ja emotsioonidele. Pehmed, summutatud toonid võivad luua rahustava atmosfääri, samas kui julgemad varjundid võivad lisada energiat ja elavust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.