Rohkema info nägemiseks:

TAKO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume erinevate ürituste ja väliürituste jaoks rendivarustust ja -teenuseid, et muuta need meeldejäävaks ja eriliseks. Matkaauto ja kümblustünnide rent

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie erilised hetked viiakse uuele tasemele. TAKO OÜ-s usume, et iga sündmus peaks olema meeldejääv ja iga seiklus märkimisväärne. Seetõttu oleme kokku pannud mitmekesise valiku rendivarustust ja teenuseid, mis on mõeldud teie ürituste ja väliürituste elavdamiseks.

Väliüritused ja ürituste täiustamine

Olenemata sellest, kas plaanite matkaauto matkaautoga, naudite mullivanni soojust tähtede all või lisate oma tähistamisele magusa puudutuse meie jäätisemasina rendiga, on meil kõik vajalik, et muuta teie hetked säravaks. Meie minipannkoogimasin ja infrapunamatt on ideaalsed hubaste koosviibimiste jaoks, samal ajal kui meie aktiivkõlarite komplekt ja elektrilised tõukurid hoiavad energia kõrge igal üritusel.

Kvaliteet ja mugavus

Meie missiooniks on pakkuda teile mugavust ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Alates rehvivahetuse lihtsusest kuni täielikult varustatud Citroën Elnagh Baron 22 mugavuseni tagame, et iga meie pakutav teenus on tipptasemel. Meie varustus on hoolikalt hooldatud ja valmis toimima, nii et saate keskenduda oma aja nautimisele ilma muretsemata.

Tõstke oma hetki!

TAKO OÜ-s on meie loosung 'Tõstke oma hetki!' rohkem kui lihtsalt sõnad - see on pühendumus teie kogemuste rikastamisele, olgu need siis teel või üritusel. Meie teenuste laia valiku ja pühendumusega kliendirahulolule oleme siin, et aidata teil luua unustamatuid mälestusi.

Küsimuste ja broneeringute jaoks võtke meiega ühendust aadressil rent@takorent.ee või helistage meile numbril +372 510 2375. Teeme teie järgmisest sündmusest tõelise elamuse!

TAKO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne varustus. Meie üritus oli tänu sellele imeline!

- Tarmo S.

Väga rahul teenuse ja varustusega. Kõik sujus suurepäraselt.

- Kadi R.

Täname meeldiva ja professionaalse teenuse eest! Soovitan soojalt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TAKO OÜ tegevusaruanne 2022

TAKO OÜ on 05.06.2012 astutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on välja kujunenud vedelgaasi süsteemide müük, montaaž, remont ja hooldus. Lisaks tegeleb TAKO OÜ metsamajandamise kavade koostamisega ja omame ka metsakorraldustööde tegevusluba KME000024. Lisaks tegeleb TAKO OÜ jätkuvalt gaasiküttega kümblustünnide rentimisega ja oleme arendamas haagisele ehitatud gaasiküttega leilisauna. 2020 aasta esimeses pooles hakkas TAKO OÜ juhatuse liige Tanel Kolberg ennast koolitama vedelgaasi valdkonnas ja pärast pädevuseksamite tegemist sai TAKO OÜ endale pädevused teostada surveseadmetöid ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on matkaauto kasutamise eelised karmides maastikutingimustes?

Matkaauto on spetsialiseeritud sõiduk, mis on loodud maastikuseikluste väljakutsetega toime tulemiseks, pakkudes usaldusväärset transpordivahendit välispordi ha
ssb.ee
Matkaauto on spetsialiseeritud sõiduk, mis on loodud maastikuseikluste väljakutsetega toime tulemiseks, pakkudes usaldusväärset transpordivahendit välispordi harrastajatele. Need vastupidavad sõidukid on varustatud omadustega nagu nelikvedu, suurenenud kliirens ja vastupidavad rehvid, muutes need ideaalseks sõitmiseks karmides maastikes. Matkaauto kasutamine teie väliseiklustel pakub mitmeid eeliseid, alates suurenenud liikuvusest kuni suurenenud ohutuseni. See võimaldab seiklejatel pääseda ligi kaugematele aladele, mis võivad muidu olla kättesaamatud, tagades sügavama elamuse looduses.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.