Rohkema info nägemiseks:

PRODERII OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 148; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PRODERII OÜ kohta arvamuslugu!"

PRODERII OÜ hetkeolukord

Juba 148 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Proderii alustas oma tegevust 18.juunil 2012.aastal Türil.

Ettevõtte põhitegevusalaks on võrkturustusfirma NeoLife International OÜ kliendina toodete edasimüük. Jätkatakse ka laos olevate tekstiilitoodete ja kodutekstiili jaemüüki.

Proderii OÜ klientideks on nii kohaliku, kui naabervaldade elanikud, majutusasutused ja tänu sotsiaalmeediale ka inimesed kogu Eestist.

Müügitulust 99% moodustas NeoLife toodete müük, 1% kanga ja voodipesu jaemüük.

Suuremaks kuluks on olnud kauba soetamine.

Ettevõte ei maksnud 2022. aastal töötasusid, seega puudusid tööjõukulud.

Osaühingu juhatus koosnes ühest liikmest. Proderii OÜ tegevjuht on ühtlasi juhatuse liige. Juhatuse liikmele juhatuse töö eest tasu ei makstud, mistõttu tema tagasikutsumisel või ametist lahkumisel ei ole talle kompensatsiooni ette nähtud.

Nagu elu on näidanud, siis väikefirmadel on väga raske püsida elujõulise- ja konkurentsivõimelisena suurte kaubanduskettide ja kõikvõimsa

Neti-kaubanduse kõrval. Sellest lähtuvalt on ettevõte lõpetanud voodipesude, rätikute, kodutekstiili müügi täielikult. Müüakse neid väheseid laojääke. Põhirõhk on spetsialiseerunud ainult NeoLife toodete müügile.

PRODERII OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.