Rohkema info nägemiseks:

MOONTRAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 272; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MOONTRAIN OÜ kohta arvamuslugu!"

MOONTRAIN OÜ hetkeolukord

Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Moontrain tegeleb ruumide ja helitehnika väljarentimisega. Ettevõtte loomise ajendiks sai isiklik vajadus korraliku helitehnikaga varustatud ruumi järgi, kus on võimalik läbi viia bändiproove. Ettevõtte poolt läbiviidud mitteametlik turu-uuring näitas, et selliseid omavad üldiselt vaid vähesed professionaalsed muusikud või muusikakollektiivid isiklikuks otstarbeks ning hobimuusikutel on väga raske leida sobivat ruumi musitseerimiseks. Väljarenditavate ruumide sisustus jätab enamasti soovida, samuti on puudulik või mitte töökorras seal kasutusel olev helitehnika ning tihtipeale jätab soovida ka ruumide ning selle asukoha heakord.

OÜ Moontrain sihtgrupiks on noored, nii hobi- kui professionaalsed muusikud ja muusikakollektiivid. OÜ Moontrain väärtustab kliendi rahulolu, mida ettevõte loob kvaliteetsete prooviruumide väljarentimise näol. OÜ Moontrain missiooniks on võimaldada noortel tegeleda muusikaga selleks ettenähtud ja vastavalt sisustatud ruumides. OÜ Moontrain on ettevõte, mis toetab vabaaja harrastuste veetmist kasulikul moel ning on arvestanud hinnakirja väljatöötamisel noorte rahalisi võimalusi.

OÜ Moontrainil on seotud osapooli 2 inimest.

MOONTRAIN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.