Rohkema info nägemiseks:

DEMARDE OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
DEMARDE OÜ pakub professionaalseid raamatupidamisteenuseid ja finantskonsultatsioone ettevõtetele, tagades nende finantsed vajadused alati esikohale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit raamatupidamise, finantsjuhtimise ja maksunõustamise valdkonnas? Tutvustame teile DEMARDE OÜ-d, professionaalset ja kogenud raamatupidamisteenuste pakkujat, mis on teie ettevõtte finantsed vajadused alati esikohale seadnud.

DEMARDE OÜ pakub täielikku raamatupidamisteenuste paketti, mis hõlmab kõike alates igapäevastest finantsoperatsioonidest kuni finantsaruannete ja bilanssi koostamiseni. Tagame, et teie raamatupidamine on alati korras ja vastab kõikidele kehtivatele õigusaktidele. Meie eksperdid on alati valmis teid nõustama erinevates finantsküsimustes. Olgu selleks ettevõtte laienemine, kulude optimeerimine või investeerimisstrateegiate väljatöötamine, meie konsultandid on teie kõrval.

DEMARDE OÜ aitab teil maksudega seotud küsimustes selgust luua. Teeme kindlaks, et maksate ainult seda, mida seadus nõuab, ja aitame leida maksusoodustusi, mis võivad teie ettevõttele kasulikud olla. Koostame teie ettevõtte jaoks igal aastal vajalikud majandusaasta aruanded, mis aitavad teil oma äri paremini mõista ja suunata. DEMARDE OÜ aitab teil koostada nõutavaid statistikaaruandeid, mis on olulised mitmesugustel ametlikel eesmärkidel.

Teie ettevõtte töötajate palgaarvestus on meie hoolde usaldatud. Tagame, et kõik palga ja maksudega seotud asjad on alati õigeaegselt ja korrektselt haldatud. Aitame teil välja töötada ja rakendada sise-eeskirju, mis aitavad teie ettevõttel sujuvalt toimida ja riske vähendada. DEMARDE OÜ on teie finantsjuhtimise partner, kes aitab teil paremini mõista oma ettevõtte finantsolukorda ja teha strateegilisi otsuseid selle põhjal.

DEMARDE OÜ meeskond on alati valmis teid aitama ja kohandama meie teenuseid vastavalt teie vajadustele. Ärge jätke oma finantside haldamist juhuse hooleks, usaldage see meie kogenud spetsialistide kätte ning keskenduge oma ettevõtte edule.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

 

DEMARDE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

DEMARDE OÜ on minu usaldusväärne finantspartner.

- Mart H.

Kiire ja professionaalne teenus igal ajal!

- Karin R.

Suurepärane raamatupidamisteenus, soovitan soojalt!

Maksuarvestus - kuidas vältida vigu?

Maksuarvestus on ettevõttes üks olulisemaid tegevusi ning vigade tegemine selles valdkonnas võib kaasa tuua suuri probleeme. Ettevõtja peab olema kindel, et kõik maksud on õigeaegselt ja korrektselt deklareeritud ning tasutud. Allpool toome välja mõned peamised vead, mida maksuarvestuses tihti tehakse, ning annavad nõu, kuidas neid vältida. Vale maksu arvestamine - erinevate maksude arvestamine võib olla keeruline ja vead on sageli paratamatud. Kuid vale maksu arvestamine võib ettevõttele kaasa tuua suuri kulusid ja probleeme. Seetõttu on väga oluline teada, millised maksud on vaja

Dropdown

kõik artiklid

Dokumendihalduse tähtsus ettevõttes

Dokumendihaldus on ettevõtte jaoks ülioluline, kuid tihti jääb see tähelepanuta. Dokumendihalduse korras hoidmine võimaldab teil hõlpsalt leida vajalikku inform
ssb.ee
Dokumendihaldus on ettevõtte jaoks ülioluline, kuid tihti jääb see tähelepanuta. Dokumendihalduse korras hoidmine võimaldab teil hõlpsalt leida vajalikku informatsiooni ning vältida vigu, mis võivad tekitada probleeme. Selles artiklis räägime, miks on dokumendihaldus oluline, millised dokumendid tuleb säilitada ja kuidas seda kõike kõige efektiivsemalt korraldada. Miks on dokumendihaldus oluline? Dokumendihaldus on oluline mitmel põhjusel. Esiteks võimaldab see ettevõttel hoida dokumente korrastatult ja leida neid vajadusel kiiresti. Teiseks aitab see vältida vigu, mis võivad tekitada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.