Rohkema info nägemiseks:

ATSTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitustöödega, pakkudes üldehitus- ja betoonitöid, uste ning akende paigaldust ning sise- ja välisviimistlust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kodu on koht, kus süda tunneb rahu ja kus iga nurgake peegeldab teie isikupära. ATSTI OÜ on ehitusettevõte, mis võtab enda kanda unistuste kodu loomise kogu teekonna. Meie teenuste hulka kuulub lai valik üldehitustöid, mis hõlmavad nii sise- kui ka välitöid, ja me oleme siin selleks, et muuta teie kodu just selliseks, nagu te olete alati unistanud.

Üks meie tugevamaid valdkondi on fassaaditööd, mis annavad teie kodule uue ilme ja parandavad selle energiatõhusust. Kas soovite värskendada oma kodu välisilmet või renoveerida vanu fassaade? Meil on selleks vajalikud oskused ja kogemused.

Lisaks pakume ka betoonitöid, mis hõlmavad garaažide põrandate valamist, vundamentide ehitust ja muud, et tagada teie kodu tugev ja vastupidav struktuur.

Siseviimistlus on sama oluline kui välimus, ja meie meeskond suudab luua sisekeskkonna, mis vastab teie maitsele ja vajadustele. Siseseinte ehitus, elektritööd, põrandate ja uste paigaldus - me oleme teie usaldusväärne partner kõigis sisetöödes.

ATSTI pühendumus on teie rahulolu ja mugavus. Meie moto on: "Ehitame tulevikku koos teie unistustega!" Teie unistused on meie jaoks kütus, mis paneb meid pidevalt püüdlema paremate tulemuste poole. Me ei tee pelgalt ehitustöid; me loome teie unistuste kodu.

Võtke meiega ühendust, ja koos leiame parima lahenduse, et muuta teie unistused reaalsuseks. Teie kodu on oluline, ja meie oleme siin selleks, et muuta see eriliseks. 

Vaata rohkem

ATSTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertti M.

Meeskond oli väga professionaalne ja tähelepanelik. Soovitan neid soojalt!

- Rasmus T.

Tulemus oli tõeliselt muljetavaldav. Aitäh kvaliteetse töö eest!

- Kätlin P.

Olen äärmiselt rahul lõpptulemusega! Aitäh!

ATSTI OÜ tegevusaruanne 2022

Atsti OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust juba 2012. aasta juulis. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja arenenud, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. Atsti OÜ on tõestanud, et nad on usaldusväärne partner nii oma klientidele kui ka koostööpartneritele.2022. aastal saavutas Atsti OÜ märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 229 061 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on tegutsenud vaid kümmekond aastat. See näitab, et Atsti OÜ on oma tegevusvaldkonnas konkurentsivõimeline ja suudab pakkuda oma klientidele kvaliteetseid

Dropdown

kõik artiklid

Betoonitööd: Tugev alus teie unistuste kodule

Kodu ehitamine või renoveerimine on põnev ja samas ka suur väljakutse. Üks oluline samm selle protsessi juures on maja aluse ehitamine, mille tugevus ja vastupi
ssb.ee
Kodu ehitamine või renoveerimine on põnev ja samas ka suur väljakutse. Üks oluline samm selle protsessi juures on maja aluse ehitamine, mille tugevus ja vastupidavus määravad teie kodu tuleviku. Siin tulevad mängu betoonitööd, mis moodustavad teie kodu aluse ja põrandakatte ning tagavad selle stabiilsuse ja vastupidavuse aastateks. ATSTI on spetsialiseerunud betoonitöödele ja pakub teile usaldusväärset ja professionaalset teenust, mis aitab teil luua tugeva aluse teie unistuste kodule. Siin on mõned viisid, kuidas betoonitööd võivad teie kodu oluliselt paremaks muuta: 1. Garaažide Põrandad:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.