Rohkema info nägemiseks:

ATSTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitustöödega, pakkudes üldehitus- ja betoonitöid, uste ning akende paigaldust ning sise- ja välisviimistlust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kodu on koht, kus süda tunneb rahu ja kus iga nurgake peegeldab teie isikupära. ATSTI OÜ on ehitusettevõte, mis võtab enda kanda unistuste kodu loomise kogu teekonna. Meie teenuste hulka kuulub lai valik üldehitustöid, mis hõlmavad nii sise- kui ka välitöid, ja me oleme siin selleks, et muuta teie kodu just selliseks, nagu te olete alati unistanud.

Üks meie tugevamaid valdkondi on fassaaditööd, mis annavad teie kodule uue ilme ja parandavad selle energiatõhusust. Kas soovite värskendada oma kodu välisilmet või renoveerida vanu fassaade? Meil on selleks vajalikud oskused ja kogemused.

Lisaks pakume ka betoonitöid, mis hõlmavad garaažide põrandate valamist, vundamentide ehitust ja muud, et tagada teie kodu tugev ja vastupidav struktuur.

Siseviimistlus on sama oluline kui välimus, ja meie meeskond suudab luua sisekeskkonna, mis vastab teie maitsele ja vajadustele. Siseseinte ehitus, elektritööd, põrandate ja uste paigaldus - me oleme teie usaldusväärne partner kõigis sisetöödes.

ATSTI pühendumus on teie rahulolu ja mugavus. Meie moto on: "Ehitame tulevikku koos teie unistustega!" Teie unistused on meie jaoks kütus, mis paneb meid pidevalt püüdlema paremate tulemuste poole. Me ei tee pelgalt ehitustöid; me loome teie unistuste kodu.

Võtke meiega ühendust, ja koos leiame parima lahenduse, et muuta teie unistused reaalsuseks. Teie kodu on oluline, ja meie oleme siin selleks, et muuta see eriliseks. 

Vaata rohkem

ATSTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertti M.

Meeskond oli väga professionaalne ja tähelepanelik. Soovitan neid soojalt!

- Rasmus T.

Tulemus oli tõeliselt muljetavaldav. Aitäh kvaliteetse töö eest!

- Kätlin P.

Olen äärmiselt rahul lõpptulemusega! Aitäh!

ATSTI OÜ tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus OÜ Atsti alustas oma tegevust juulist 2012 aastal. Tulu ja kasum 2023 aastal moodustas OÜ Atsti müügitulu 258 094 eurot. OÜ Atsti 2023 a. lõppes kasumiga 13 801 eurot. Personal Juhatuse liikmetele ei makta temaga lepingu lõpetamisel ega tagasikutsumisel hüvitist. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks OÜ Atsti jätkab tegevust ka 2024 aastal.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida värvi sisteöödeks?

Värvi valimine siseviimistluseks on oluline samm, sest see määrab ruumi välimuse ja atmosfääri. Järgige järgmisi nõuandeid värvi valimisel:   Mõtle ruumi eesmär
ssb.ee
Värvi valimine siseviimistluseks on oluline samm, sest see määrab ruumi välimuse ja atmosfääri. Järgige järgmisi nõuandeid värvi valimisel: Mõtle ruumi eesmärgi ja atmosfääri: Mõtle, millist atmosfääri soovid ruumis luua, ja vali sellele sobiv värv. Näiteks, kui soovid rahulikku ja rahulikku ruumi, vali tumedad või külmad toonid. Koordineerige teiste elementidega: Vali värve, mis sobivad teiste ruumi elementidega, nagu mööbel, tekstiilid ja aksessuaarid. Mõtle valguse mõjule: Valgus mõjutab värvitooni, nii et arvesta, kuidas värv muutub päeva jooksul erinevate valgusallikate mõjul. Proovi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.