Rohkema info nägemiseks:

AGROEKSPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõrgkvaliteetsete viljakäitlusseadmete müügi ja paigalduse valdkonnas, pakkudes klientidele mitmekülgseid lahendusi, mis hõlmavad viljakuivateid, transpordiseadmeid, ketasveskeid, automaatikalahendusi, viljapunkreid, ning sorteerimis- ja puhastusseadmeid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit viljakäitlusseadmete valdkonnas, siis AGROEKSPERT OÜ on teie jaoks õige valik. Oleme spetsialiseerunud viljakäitlusseadmete müügile ja paigaldusele, pakkudes klientidele mitmekülgseid ja täisautomaatseid lahendusi. Oleme uhked oma ambitsioonika visiooni üle, mille eesmärk on luua tõrgeteta töötavad süsteemid, kus puudub tarbetu bürokraatia, andes teile rohkem aega tegeleda asjadega, mis on teile tõeliselt olulised.

Meie Agroekspert Superior viljakuivatid on loodud Eesti tingimustesse sobivaks. Need on mitmekülgsed seadmed, mis töötavad nii läbivoolu- kui ka portsionrežiimil täisautomaatselt.

Pakume kõrge tootlikkusega madala energiakuluga transpordilahendusi teravilja, graanulite ja jahutoodete jaoks. Meie ketasveskid tagavad teravilja ühtlase struktuuriga jahvatamise, mis on oluline söödatootmises. Pakume kvaliteetseid juhtautomaatika lahendusi kuivatikompleksidele ja teistele tootmisüksustele, tagades seadmete tõrgeteta koostöö.

Meie valikus on erinevate kujudega punkrid teraviljakultuuride hoiustamiseks, mis tagavad vilja kiire ja tõhusa käitlemise. Pakume suure tootlikkusega trummelpuhasteid ja sorteereid, mis tagavad vilja kvaliteedi ka niiskemate olude korral. Lisaks müügile ja paigaldusele pakume ka kõigi viljakäitlusseadmete hooldus- ja puhastusteenust, tagades teie seadmete pikaajalise töökindluse.

Oleme oma klientidele rohkem kui lihtsalt teenusepakkujad – oleme teie strateegilised partnerid. Meie kogenud meeskond liigub kiiresti ja aitab teil teha õigeid valikuid, olgu tegemist siis suuremahulise põllumajandustootja või väiketootjaga. Meie eesmärk on tõsta teie ettevõtte kasumlikkust ja aidata teil lahendada ainulaadseid väljakutseid.

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset partnerit viljakäitlusseadmete valdkonnas, võtke meiega ühendust juba täna. AGROEKSPERT OÜ on siin, et pakkuda teile parimaid lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele. Koos loome tulevikku ja muudame teie viljakäitluskogemuse paremaks!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

AGROEKSPERT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart P.

AGROEKSPERT OÜ pakub uskumatult töökindlaid viljakäitlusseadmeid, muutes meie põllumajandustegevuse tõhusamaks ja tulusamaks!

- Anu K.

Nende professionaalne lähenemine ja kõrge kvaliteet teevad neist meie esimese valiku viljakäitluse valdkonnas.

- Katrin L.

AGROEKSPERT OÜ on teinud imetlusväärset tööd meie viljakuivatite paigaldamisel.

AGROEKSPERT OÜ tegevusaruanne 2022

Agroekspert OÜ on põllumajandusmasinate ja -seadmete müügiga tegelev ettevõte, mille põhitegevus on aidata põllumajandustootjatel oma tööd efektiivsemaks muuta. Selle ettevõtte tegevus on keskendunud põllumajandussektori vajaduste rahuldamisele, pakkudes kvaliteetseid masinaid ja seadmeid, mis aitavad kaasa põllumajandustootmise tõhususele ja produktiivsusele. Aruandeperioodi müügitulu oli 4,2 miljonit eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes eelmise aasta 3,2 miljoni euroga. See näitab, et Agroekspert OÜ on suutnud oma tegevust laiendada ja kasvatada oma klientide baasi, mis on toonud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muutis uus kuivati ühe talu tööprotsesse? | AgroEkspert

Alaveres Anija vallas asub Jüriöö talu, mille näol on tegemist tuntud teraviljakasvatajatega. Juba kaheksa aastat on pidevalt ümber ehitatud, parendatud ja
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.