Rohkema info nägemiseks:

SIPO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 534; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SIPO OÜ kohta arvamuslugu!"

SIPO OÜ hetkeolukord

Juba 534 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sipo OÜ alustas tegevust 2012a. poe avamisega Nõmme keskuses Tallinnas. Tegevusvaldkonnaks oli planeeritud noormeeste- ja meeste rõivaste jae- ja hulgimüük ning import toimu Inglismaalt. 2013a. sügisel alustasime meeste jalatsite toomisega Hollandist. Kahjuks ei olnud me arvestanud asukoha valikul sellega, et väiksem kaubanduskeskus ei ole noortele nii atraktiivne ostlemiskoht. 2013a. novembris otsustasime poe sulgeda ning tegeleda edaspidi e- poodide vahendusel toimuva müügiga. E- poodide vahenusel müümine ei ole olnud edukas. Otsime uusi väljundeid soetatud kauba realiseerimiseks, 2017 a. alustasime kauba tarnetega ja hulgimüügiga Eestis.

2017 alustasime Eestis jalatsitele mõeldud uute paelte asendustoodete müügiga. Kaasasime lisaraha toodete väljaostuks. Saime Eestis mitu edasimüüjat. 2018 tõdesime , et müük ei anna oodatuid tulemusi. Peale mõningast uurimistööd saime aru, et tooteid tuleb edasi arendada kliendi jaoks. Kaasasime raha juurde ning hakkasime tooteid täiustama. 2018 a. lõpuks saime uued tooted uuendatud pakendis valmis. 2019 alustasime toodetele väljundiotsimist väljaspoole Eestit. 2020a. jätkame senise tegevusega. 2021a. on tegevus peatatud.

SIPO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.