Rohkema info nägemiseks:

T. TETRIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 208; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta T. TETRIX OÜ kohta arvamuslugu!"

T. TETRIX OÜ hetkeolukord

Juba 208 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade tegevusest:

T. Tetrix OÜ on 2012. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on kalluriteenused, peamiselt täitematerjalide (liiv, kruus jms) vedu.

Ettevõte asub Valga maakonnas, Otepää linnas. Juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Peamised tegevusvaldkonnad: 1. Kalluriteenused: Ettevõte pakub peamiselt täitematerjalide (liiv, kruus, muld jne) vedu ehitusobjektidele ja eraisikutele.

2. Transporditeenused: Lisaks täitematerjalide veole osutatakse ka üldisi transporditeenuseid.

Olulisemad investeeringud:

Aruandeaastal ei tehtud olulisi uusi investeeringuid põhivaradesse. Peamine fookus oli olemasolevate seadmete ja masinate hooldamisel ja parendamisel, et tagada teenuste järjepidev ja kvaliteetne osutamine.

Uurimis- ja arendustegevus: 2023. aastal ei toimunud olulisi uurimis- ja arendustegevusi. Ettevõtte fookus oli suunatud teenuste parendamisele ja operatiivse efektiivsuse tõstmisele olemasolevate ressursside raames.

Olulised sündmused:

Aruandeaasta jooksul ei toimunud ühtegi olulist sündmust, mis võiksid märkimisväärselt mõjutada ettevõtte finantsseisundit või tulevikuplaanide elluviimist.

Makromajanduslik areng ja selle mõju:

Ettevõtte tegevust mõjutas üldine majanduslik olukord ja ehitussektori arengud. Suure nõudluse tõttu ehitusteenuste järele oli ka meie teenuste nõudlus stabiilne ja võimaldas saavutada hea finantstulemuse.

Äritegevuse hooajalisus:

Ettevõtte tegevus on mõnevõrra hooajaline, kuna ehitustööd ja täitematerjalide vedu on enamasti seotud soojemate kuudega, mil ehitustegevus on aktiivsem.

Keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud:

T. Tetrix OÜ tegevus avaldab keskkonnamõju peamiselt transporditeenuste kaudu. Jätkame keskkonnanõuete järgimist ja püüame vähendada negatiivset mõju keskkonnale, rakendades efektiivsemaid töömeetodeid.

Finantsriskide maandamine:

Ettevõte on teadlik finantsriskidest, mis tulenevad laenudest ja majanduslikest kõikumistest. Riskide maandamiseks jälgime regulaarselt turuolukorda ja kohandame oma finantsstrateegiat vastavalt vajadusele. Kõik laenud on saadud intressivabalt ja nende tagatiseks ei ole varasid panditud.

Peamised finantssuhtarvud: 2023. aasta müügitulu oli 100 233 eurot, võrreldes 2022. aastaga (92 826 eurot). Aruandeaasta kasum oli 6 073 eurot, võrreldes eelmise aasta kahjumiga 12 941 eurot. Kulude tõhusam juhtimine ja teenuste optimeerimine aitasid kaasa finantstulemuste paranemisele.

Keskkonna- ja sotsiaalne poliitika:

Kuigi ettevõttel puudub formaalne keskkonna- ja sotsiaalne poliitika, järgime vastutustundliku ettevõtluse põhimõtteid ja töötame pidevalt selle nimel, et vähendada meie tegevuse negatiivset mõju keskkonnale ja ühiskonnale.

Käesoleva aruandega kinnitame oma pühendumust läbipaistvusele ja vastutustundlikule finantsjuhtimisele, pakkudes täpset ja usaldusväärset ülevaadet meie tegevusest, finantsseisundist ja tulevikuplaanidest.

T. TETRIX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.