Rohkema info nägemiseks:

IDEE JA EMOTSIOON OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub laia valikut majapidamistarbeid, jõulukinke, soodsaid kingitusi, teemakinge, ärikingitusi ettevõtetele ning erilisi kingitusi, sealhulgas kvaliteetseid termoseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga ese jutustab loo ja iga kingitus on armastuse ning mõtteviisi žest. Idee ja Emotsioon OÜ-s usume, et täiuslik kingitus pole lihtsalt ese ise, vaid emotsioon ja idee, mida see esindab. Meie missiooniks on pakkuda hoolikalt valitud ainulaadsete kingituste ja kvaliteetsete kodutarvete valikut igaks sündmuseks, tagades, et leiate midagi, mis kõnetab teie südame soove.

Alates meie tekstiilpõllede pehmest puudutusest ja meie portselanist nõude elegantsist, kuni meie käsitsi valmistatud patjade soojuseni ja meie puidust tarvikute võluni, on iga toode meie kollektsioonis valitud hoolivuse ja kavatsusega. Oleme uhked oma mitmekesise tootevaliku üle, mis hõlmab erilisi lastekingitusi, soodsaid jõulukinke ja ärikingitusi ettevõtetele, mis jätab püsiva mulje.

Aastaaegade vahetudes muutub ka meie pakkumine. Meie jõulukollektsioon on pidulik rõõmu varasalv, tuues pühade vaimu teie koju ainulaadsete kaunistuste ja läbimõeldud kingitustega. Ja nendeks hetkedeks, mis nõuavad midagi tõeliselt erilist, pakuvad meie teemakingitused ja termotooted isikupärast maagiat, mida ei leia kusagilt mujalt.

Idee ja Emotsioon OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt pood; oleme sihtkoht neile, kes soovivad oma tundeid väljendada kingituste kunsti kaudu. Meie loosung, 'Kingitused, mis puudutavad südant!', võtab kokku meie pühendumuse aidata teil edastada oma sügavaimaid tundeid meie hoolikalt valitud toodete kaudu.

Liitu meiega elu hetkede, suurte ja väikeste, tähistamisel ja lase meil aidata leida täiuslik väljendus teie hoolivusele ja kiindumusele. Sest siin on iga ost enamat kui tehing – see on ühendus, kogemus ja lugu, mis ootab rääkimist.

Haara kinni andmise rõõmust Idee ja Emotsioon OÜ-ga – kus iga kingitus algab ideest ja õitseb emotsiooniks.

VEEBIPOOD

IDEE JA EMOTSIOON OÜ kontaktid

IDEE JA EMOTSIOON OÜ tegevusaruanne 2022

Idee ja Emotsioon OÜ on asutatud 03.09.2012.a. ning tegevusalaks on sisustustoodete jae- ja hulgimüük. Ettevõtte on Saksa tootjate Paperproducts Design GmbH ja Sander GmbH & Co.KG ametlik esindaja Eestis. Ettevõtte juhatus on kolmeliikmeline, tasusid aruandeperioodil ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Keskkonnasõbralik eluviis: jätkusuutlikud majapidamistarbed roheliseks koduks

Keskkonnasõbraliku elustiili omaksvõtt algab meie valikute mõju mõistmisest keskkonnale. Jätkusuutlik eluviis kodus hõlmab toodete ja praktikate valimist, mis m
ssb.ee
Keskkonnasõbraliku elustiili omaksvõtt algab meie valikute mõju mõistmisest keskkonnale. Jätkusuutlik eluviis kodus hõlmab toodete ja praktikate valimist, mis minimeerivad jäätmeid, vähendavad energiatarbimist ja edendavad meie planeedi tervist. Jätkusuutlike majapidamistarvete valimine on võimas viis oma süsinikujalajälje vähendamiseks. Eelistades keskkonnasõbralikke tooteid, toetad tööstusi, mis peavad keskkonda prioriteediks ja aitavad kaasa tervislikuma ökosüsteemi kujunemisele. Jätkusuutlikud majapidamistarbed igasse tuppa Muuda oma köök keskkonnasõbralikumaks, kasutades näiteks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.