Rohkema info nägemiseks:

AQULA PESU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6084; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta AQULA PESU OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus sinu sõiduk ei ole lihtsalt transpordivahend, vaid lõuend, mis peegeldab sinu isikupära ja stiili. AQULA PESU OÜ-s mõistame, et sinu auto on sinu isikupikendus ja seetõttu pakume esmaklassilisi detailimisteenuseid, mis on mõeldud selle välimuse tõstmiseks ja väärtuse kaitsmiseks.

Hetkest, mil usaldad meile oma sõiduki, rakendavad meie oskuslikud tehnikud põhjalikku lähenemist, et taaselustada selle esteetiline välimus. Meie teenused ulatuvad lihtsatest autopesudest kuni täiustatud keraamika/nano kaitseni, tagades, et iga sinu sõiduki toll sädeleks täiuslikkusega. Olgu su sooviks uue auto ettevalmistamine müügiks või kalli sõiduki läikiva välimuse säilitamine, meie kohandatud teenused vastavad sinu konkreetsetele vajadustele.

Meie vahatamisteenus loob teile kaitsekilbi, mis tõstab esile sinu auto loomulikku läike. Neile, kes otsivad sõiduki kaitsmisel viimast sõna, pakuvad meie keraamika/nano lahendused vastupidavat kaitset erinevate ilmastikutingimuste vastu, säilitades sinu auto laitmatu seisukorra.

Meie pühendumus täiuslikkusele ei peatu välisilme juures. Astu oma sõiduki sisemusse ja tunneta erinevust, kui oleme elustanud sinu interjööri meie sügavpuhastus- ja hooldustöötlustega. Nahahooldusest kuni mootori detailimiseni, me ei jäta ühtegi detaili tähelepanuta.

AQULA PESU OÜ-s ei ole me lihtsalt teenuste pakkujad; me loome kogemusi, mis tähistavad autotööstuse käsitöö ilu. Liitu meie kirglikkusega täiuslikkuse vastu ja lase meil redefineerida viis kuidas hoolitseda oma sõiduki eest.

Uuri meie teenuste valikut ja leia oma autole täiuslik hooldus. Sest siin usume, et iga sõiduk väärib koheldamist kui meistriteost.

Kontakt

AQULA PESU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi

Igati meeldiv teenindus, kus klient tunneb end teretulnuna. Soovitan soojalt!

- Rasmus

Tunnustust väärt teenindus, kus positiivsus ja professionaalsus käivad käsikäes. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Autohoolduse kunst: enamat kui lihtsalt autopesu

Autohooldus on sõidukite põhjalik puhastus- ja taastamisprotsess, mis hõlmab põhjalikke samme auto ilu taastamiseks ja selle väärtuse kaitsmiseks. Erinevalt tavalisest autopesust hõlmab hooldus sügavpuhastust, poleerimist ja nii sõiduki sisemuse kui ka välimuse kaitsmist. Hooldus ei ole ainult auto esteetilise veetluse säilitamine; see on oluline praktika sõiduki seisukorra säilitamiseks, eluea pikendamiseks ja ohutu ning mugava sõidukogemuse tagamiseks. Autohoolduse põhjalikud etapid Välisdetailide hooldus läheb lihtsast pesust kaugemale, hõlmates savihooldust, poleerimist ja vahatamist,

Dropdown

kõik artiklid

Vaha peale, vaha maha: täiusliku läike saavutamine

Autoomanike jaoks, kes näevad oma sõidukit rohkem kui lihtsalt transpordivahendit, on vahatamine kriitilise tähtsusega sõiduki esteetilise ja struktuurse tervik
ssb.ee
Autoomanike jaoks, kes näevad oma sõidukit rohkem kui lihtsalt transpordivahendit, on vahatamine kriitilise tähtsusega sõiduki esteetilise ja struktuurse terviklikkuse säilitamisel. Vahatamine loob kaitsekihi, mis kaitseb värvi UV-kiirguse, saasteainete ja väikeste kriimustuste eest, samal ajal andes autole ihaldatud salongi läike. Auto vahad on erinevad. Meil on pakkuda seda pasta, vedeliku ja pihustaval kujul. Igal tüübil on oma eelised ja pealekandmise meetodid. Aitame teil teha teadlik otsus teie sõiduki vajaduste jaoks. Oma sõiduki ettevalmistamine vahatamiseks Enne vahatamisele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.