Rohkema info nägemiseks:

MAPSERV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on üldehitus, renoveerimistööd ja eritellimusel eramute ehitamine, keskendudes selle juures kvaliteedile ja täpsusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie asutamisest 2012. aastal on MAPSERV olnud sünonüümiks professionaalsusele, kvaliteedile ja täpsusele. Meie pühendunud meeskond kvalifitseeritud ja kogenud spetsialistidest on olnud meie edu nurgakiviks, viies meid edasi konkurentsirikkal ehitus- ja renoveerimisalal.

MAPSERVis ei ole me lihtsalt ehitajad; me oleme püsiva väärtuse loojad. Meie missiooniks on spetsialiseeruda üldehitusele, renoveerimistöödele ja eritellimusel eramute ehitamisele, mis peavad vastu ajaproovile. Oleme uhked oma võime üle pakkuda võtmed kätte lahendusi, mis hõlmavad ehituse kõiki aspekte - alates puitpõrandate paigaldamisest kuni tugevate vundamentide, keerukate kipsseinte paigaldamisest kuni täpsete katuse- ja fassaaditööde ning täpsete lõiketööde lõpuleviimiseni.

Meie lähenemine on lihtne, kuid võimas: kuulame meie klientide visioone ja teeme need teoks kõikumatu pühendumusega tipptasemele. Olgu tegemist lihtsa renoveerimise või luksusliku eramu ehitusega, tagame, et iga projektiga tegeletakse suurima hoolikuse ja detailidele pööratava tähelepanuga. 

Neile, kes otsivad ehituses tipptaset ja partnerit, keda nad saavad usaldada, on MAPSERV see nimi, mis eristub. Kutsume teid tutvuma meie teenustega ja liituma meie kvaliteedi pärandiga. Võtke meiega ühendust numbril +372 55602259 või e-posti teel marek@mapserv.ee, et alustada oma projekti meeskonnaga, kes väärtustab täpsust sama palju kui teie.

Valige MAPSERV OÜ, kus iga paigaldatud tellis ja iga löödud nael on samm teie unistuse kindla peale ehitamise suunas!

UURI LISAKS

MAPSERV OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Kiire töö ja hea tulemus.

- Kelli

Suurepärane koostöö, kõik sujus laabuvalt.

- Peep

Tulemused ületasid mu ootused, soovitan soojalt.

Kuidas valida õige puitpõrand?

Puitpõrandad on ajatu lisand igale kodule või äripinnale, pakkudes elegantsi, vastupidavust ja hoolduse lihtsust. Nende loomulik ilu võib tõsta iga ruumi esteetikat ja õige hoolduse korral võivad need kesta põlvest põlve. On mitmeid puiduliike, millest igaühel on oma unikaalsed omadused. Rikkalikest toonidest pähklipuuni kuni heledate toonideni vahtrani, puiduliigi valik võib dramaatiliselt mõjutada põranda välimust ja toimivust. Tegurid, mida arvestada puitpõrandate valimisel Kaaluge liikluse taset ja ruumi eesmärki, kui valite puidu tüüpi. Kõva puidu liigid nagu tamm ja hikkor on ideaalsed

Dropdown

kõik artiklid

Renoveerimine 101: kuidas maksimeerida oma kodu potentsiaali

Oma kodu renoveerimine ei ole ainult selle stiili uuendamine või probleemide parandamine; see on investeering teie kinnisvara väärtusesse ja teie elukvaliteeti.
ssb.ee
Oma kodu renoveerimine ei ole ainult selle stiili uuendamine või probleemide parandamine; see on investeering teie kinnisvara väärtusesse ja teie elukvaliteeti. Hästi planeeritud renoveerimine võib muuta teie eluruumi funktsionaalsemaks, mugavamaks ja esteetiliselt meeldivamaks. Samuti võib see oluliselt suurendada teie kodu turuväärtust, kui otsustate tulevikus müüa. Enne renoveerimisprojekti alustamist on oluline määratleda, mida soovite saavutada. Olgu selleks avatud planeeringuga elutuba, lisamagamistoa lisamine või köögi moderniseerimine, selged eesmärgid juhivad teie otsuseid ja aitavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.