Rohkema info nägemiseks:

SEVENSTON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ehitusettevõte, kes keskendub kvaliteetsele ehitusprojektide haldamisele ja nende sujuva kulgemise tagamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehitusmaailmas edukaks olemiseks on vaja mitte ainult teadmisi ja kogemusi, vaid ka usaldusväärset partnerit, kes suudab tagada projekti sujuva kulgemise ning maksimaalse tulemuslikkuse. SEVENSTON OÜ on just see partner, keda otsite, spetsialiseerudes ehitusel omanikujärelvalvele ja projektijuhtimisele.

Omanikujärelvalve on oluline samm ehitusprojekti edukuse tagamisel. SEVENSTON OÜ professionaalne meeskond võtab enda kanda vastutuse ehitusprotsessi terviklikkuse ja kvaliteedi tagamise eest. Me hoolitseme selle eest, et kõik vastaks planeeritud standarditele ja nõuetele ning vajadusel esitame lahendusi, et probleemid varakult tuvastatakse ja lahendatakse.

Projektijuhtimine on võtmetähtsusega, et tagada ehitusprojekti kulgemine ettenähtud ajakava ja eelarve raames. SEVENSTON OÜ juhib projekte professionaalselt, alustades planeerimisest kuni elluviimiseni. Me haldame kõiki aspekte, sealhulgas ajakava koostamist, kulude jälgimist ning riskide ennetamist ja juhtimist.

SEVENSTON OÜ pakub lisaks eelnevalt mainitud teenustele ka ehitusprotsessi nõustamist ja ehitustööde kontrolli. Meie eesmärk on olla Teie usaldusväärne partner ehitusprojektides, pakkudes terviklikke lahendusi ja nõustamist, mis toetavad Teie eesmärke ja visioone.

Kui soovite saada lisateavet meie teenuste kohta või konsulteerida meie ekspertidega, palun võtke meiega ühendust allpool toodud kontaktandmete kaudu.

Võta meiega ühendusest, sest meie oleme valmis aitama Teid kõigis Teie ehitusvajadustes!

sevenston@online.ee
avo@sevenston.ee
+372 529 3714

SEVENSTON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko T.

Suurepärane meeskond ja tulemused! Soovitan SEVENSTON OÜ-d.

- Priit S.

Nende projektijuhtimine aitas meil eesmärgid täita. Suur tänu!

- Erik A.

Tõhus ja professionaalne tööde kontroll. Soovitan kindlasti!

SEVENSTON OÜ tegevusaruanne 2022

Sevenston OÜ põhitegevusala on ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine. Käesolev aruanne kajastab 01.01.2022-31.12.2022 perioodi. Aruande perioodi müügikäive oli 78 tuhat eurot, aasta lõppes kasumiga 10 tuhat eurot. Juhatus hindab majandusaasta heaks ja jätkab tegevust ka aastal 2023

Dropdown

kõik artiklid

Ehitustööde kontroll - kvaliteedi tagamine igas etapis

Ehitusprojekti edukus sõltub suuresti tööde kvaliteedist, mis on oluline nii lõpptulemuse kui ka pikemaajalise vastupidavuse seisukohast. Ehitustööde kontroll e
ssb.ee
Ehitusprojekti edukus sõltub suuresti tööde kvaliteedist, mis on oluline nii lõpptulemuse kui ka pikemaajalise vastupidavuse seisukohast. Ehitustööde kontroll ehk kvaliteedikontroll on oluline element, mis tagab, et iga ehitusetapp vastab kõrgetele standarditele ja klientide ootustele. Selles artiklis uurime lähemalt, miks ehitustööde kontroll on ehitusprojektide jaoks äärmiselt oluline. Ehitustööde kontroll hõlmab pidevat jälgimist ja hindamist igas ehitusetapis. Alates vundamendi valamisest kuni katuse paigaldamiseni peavad kõik ehitustööd vastama ettenähtud standarditele ja tehnilistele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.