Rohkema info nägemiseks:

NORDIC ENERGY PARTNERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1062; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NORDIC ENERGY PARTNERS kohta arvamuslugu!"

NORDIC ENERGY PARTNERS OÜ hetkeolukord

Juba 1062 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Riho Maripuu (13.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Nordic Energy Partners OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis tegeleb peamiselt tahkete biokütuste sisseostuteenuse osutamisega, vahendamise ja logistikaga. Ettevõte asutati 2012 aastal.

Nordic Energy Partners OÜ eesmärgiks on parima professionaalse teenuse pakkumine, et rahuldada klientide vajadusi ning et kvaliteetne toodang jõuaks tarbijateni kõige efektiivsemal moel.

Oma tegevusega oleme fokuseeritud eelkõige rahvusvahelisele kaubandusele ning lisandväärtuse loomisele tarneahelas, et leida parimad lahendused oma klientidele.

Meie põhilised kompetentsid on tahkete biokütuste vahendamises, hea turu tundmine ja logistika korraldamine Balti mere regioonis.

Ettevõtte fookus on kliendibaasi laiendamisel ja uute toodete ning teenuste pakkumisel. Oma tegevuses püüame hoida loodussõbralikku ja ressurssisäästvat mõtlemist ning suunda. Tuleviku sihiks on tegevuse laiendamine üle Euroopa.

Klientidele on oluline , et nende poolt ostetav toode oleks legaalne ja sertifitseeritud. Seoses suurenevate nõudmistega nii Euroopa Liidus kui tarbijate- klientide poolt on ettevõte investeerinud kvaliteedikontrolli ja selleks vajalikku kompetentsi.

Nordic Energy Partners OÜ käib turu vajadustega kaasas ning on seetõttu FSC sertifitseeritud.

Tulud, kulud ja kasum:

Aruandeperioodil moodustas Nordic Energy Partners OÜ müügitulu 767 491 eurot, vähenedes võrreldes eelmise aastaga 47% võrra.

Müügitulust moodustas 100% müük Euroopa Liidu liikmesriikidesse. Müügitulu vähenemise peamine põhjus on mitu aastat kestnud ebasobivate ilmastikuolude mõju kauba nõudlusele ja sellest tulenev hindade kõikumine.

Nordic Enegy Partners OÜ kahjumiks kujunes 110 923 eurot.

Investeeringud:

Aruandeperioodil ei tehtud investeeringuid põhivarasse.

Personal:

Aruandeperioodil oli Nordic Energy Partners OÜ-l kolm töötajat, kellest üks on firma juhataja ja ainuosanik. Mitmeid ettevõtte põhitegevuseks vajalikke teenuseid ostetakse neid osutavatelt ettevõtjatelt. Juhatuse liikmele tehtud väljamaksete summa koos sotsiaalmaksudega moodustas 12 845 eurot. Juhatuse liikmele ei ole ette nähtud maksta lepingu lõpetamise korral hüvitist.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks:

Nordic Energy Partners OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on osutatud teenuste mahu suurendamise abil firma positsiooni kindlustamine ja parandamine.

NORDIC ENERGY PARTNERS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.