Rohkema info nägemiseks:

STEELCON-SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7582; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta STEELCON-SERVICE OÜ kohta arvamuslugu!"

STEELCON-SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 7582 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Steelcon-Service OÜ on asutatud metallkonstruktsioonide valmistamine ja müük. Firma sai kantud Harju Maakohtu äriregistri osakonda 08.

oktoober 2012.a. Meie ettevõtte pakkub metallkonstruktsioone, mis on väga kõrge kvaliteediga. Kõrge kvaliteet tuleneb oskustest ja kogemustest. Seega OÜ Steelcon-Service planeerib teostada teenust, mis vastavad nii eesti kui Euroopa Liidu standartidele. OÜ

Steelcon-Service järgmise aasta plaaniks on suurendada oma kasumit ja tugevdada oma positsiooni majandusturul Eestis ning EL-s.

Olulisi uurimis- ja arendusprojekte 2022 aastal ei olnud ega planeeritakse järgmisel aastal.

Tulud, kulud ja kasum 2022 aasta moodustas OÜ Steelcon-Service müügitulu 59 233 eur.

OÜ Steelcon-Service on 2022 kahjumis summas 20 444 eur.

Personal

Osaühingu juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatus on tegev osaühingu igapäevases töös ja ei ole saanud juhatuse liikme tasu aastal 2022.

MIngeid soodustusi ja garantiisid juhatuse liikmetele tagasiastumisel või tähtaja möödumisel ette nähtud ei ole.

OÜ Steelcon-Service palgal ei olnud ühtegi töötajat 2022 aastal.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Steelcon-Service põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal jätkata arendamist metallkonstruktsioonide valmistamest ja toodangu realiseerimist Euroopa Liidu turul. Plaanime investeerida turu uuringusse. Juhatuse liige eesmärgiks aastaks 2023 on maksimeerida oma äri kasumit, täiustada ja laiendada pakutatavate toodete sortimendi ja kvaliteedi. Kvaliteedi täiustamise ning sortimendi laiendamise kaudu ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasoleval turul. Samuti on lootust leida äriparnereid, mis annavad võimalust proovida ennast ja näidata oma professionaalsust.

Netovara nõuete vastavuse taastamiseks planeerime järgmine aasta vähendada kohustusi ning suurendada varasid.

STEELCON-SERVICE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.