Rohkema info nägemiseks:

NEBEL EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme siseviimistlust teostav ettevõte, kelle eesmärk on muuta kliendi kodu kaunimaks, funktsionaalsemaks ja hubasemaks

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie kogenud meeskond tagab kvaliteetse töö ja professionaalse teeninduse igale kliendile. Oleme valmis võtma vastu nii väiksemaid kui ka suuremaid projekte ning suudame neid teostada nii era- kui ka äriklientidele. Meie spetsialistid teostavad kõik tööd kiirelt, täpselt ja tõhusalt, et klientidele tagada parim tulemus.

Siseviimistlus on üks olulisemaid aspekte igas hoones - see määrab ruumi tervikliku väljanägemise ja funktsionaalsuse. Kui olete otsimas usaldusväärset siseviimistluse spetsialisti, siis Nebel Ehitus on teie jaoks ideaalne valik. Meie ettevõte pakub kõiki siseviimistlustöid, alates traditsioonilisest maalritööst kuni kütte- ja ventilatsioonisüsteemide paigalduseni.

Lisaks traditsioonilistele teenustele pakume ka innovaatilisi lahendusi, nagu dekoratiivkrohvide paigaldus ja valgustuslahendused. Meie eesmärk on pakkuda mitmekülgseid siseviimistlusteenuseid, mis aitavad muuta interjööri veelgi kaunimaks ja funktsionaalsemaks. Meie spetsialistid on kursis uusimate trendide ja tehnoloogiatega ning suudavad pakkuda kõige uuenduslikumaid lahendusi.

Meie ettevõte on pühendunud kvaliteetsete ja usaldusväärsete teenuste pakkumisele igale kliendile. Oleme tuntud oma professionaalsuse, kvaliteetse töö ja sõbraliku teeninduse poolest. Meie eesmärk on tagada, et igal kliendil oleks meie teenuseid kasutades suurepärane kogemus.

Kui soovite muuta oma kodu või kontori interjööri veelgi kaunimaks ja funktsionaalsemaks, siis usaldage siseviimistluse spetsialiste Nebel Ehitus OÜ-d!

Kontakt

NEBEL EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Ehitus oli suurepärane! Nad reageerisid kiiresti meie ootamatule probleemile ja lahendasid selle professionaalselt. Nende krohvimistöö oli laitmatu. Punktuaalsus ja professionaalsus on kindlasti nende tugevaimad küljed. Soovitan kõigile!

- Anna-Liisa K.

Väga rõõmus tulemuse üle! Siseviimistlus oli täpselt selline, nagu ma ette kujutasin. Meeskond oli sõbralik ja professionaalne ning töö tehti kiiresti ja korrektselt. Imeline! Suur tänu!

- Mart P.

Suurepärane koostööpartner! Alati usaldusväärne ja kvaliteetne teenus. Oleme teinud koostööd juba mitu aastat ning alati jäänud tulemustega väga rahule. Soovitan soojalt!

NEBEL EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Nebel Ehitus OÜ on Eesti ehitussektoris tegutsev ettevõte, mis on alates 2013. aastast pakkunud kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitusteenuseid. Ettevõtte põhitegevusalaks on alltöövõtt, mille raames teostatakse erinevaid ehitustöid, kuid erilist rõhku pannakse sisemaalritöödele. Lisaks sisemaalritöödele tegeleb Nebel Ehitus OÜ ka teiste sisetöödega, kuid nende osakaal ettevõtte tegevuses on suhteliselt väike. Nebel Ehitus OÜ peamiseks partneriks on Vanalinna Ehitus OÜ, millele ettevõte osutab alltöövõttu. Koostöö Vanalinna Ehitus OÜ-ga on olnud pikaajaline ja viljakas, mis on aidanud Nebel

Dropdown

kõik artiklid

Kas soovid muuta oma kodu unistuste paigaks? Tutvu meie kvaliteetsete siseviimistlustöödega!

Meie ettevõte on siseviimistlustööde spetsialist, kes on pühendunud kõrgekvaliteediliste ja vastupidavate lahenduste pakkumisele. Meie teenuste hulka kuuluvad t
ssb.ee
Meie ettevõte on siseviimistlustööde spetsialist, kes on pühendunud kõrgekvaliteediliste ja vastupidavate lahenduste pakkumisele. Meie teenuste hulka kuuluvad traditsioonilised maalritööd, krohvimine, tapeetimine, lae- ja seina viimistlus, dekoratiivkrohvide paigaldus, liistude ja uste-akende viimistlus ning kipsitööd. Meie eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetset tööd, mis vastab nende individuaalsetele vajadustele ja soovidele. Meie meeskond on kogenud ja pühendunud, ning teostab iga töö tähelepanelikkuse ja professionaalsusega. Meie ettevõtte missiooniks on muuta meie klientide kodud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.