Rohkema info nägemiseks:

AURE AUTOREMONT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 941; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AURE AUTOREMONT OÜ kohta arvamuslugu!"

AURE AUTOREMONT OÜ hetkeolukord

Juba 941 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

Aure Autoremont OÜ on loodud 01.11.2012. aastal, osakapitali makseta, eraomandil tegutsev ettevõte, mille põhitegevuseks on sõidukite jooksva-ja kapitaalremondi ning hoolduse teostamine.

Ettevõte tegutseb aadressil Kuressaare Kalevi põik 1.

2013. a. tehti omakapitali sissemakse.

Aure Autoremont OÜ taotles esimese tegevusaasta jooksul EAS-ilt alustavale ettevõtjale mõeldud starditoetust, mille abil teenust mitmekesisemaks muudeti.

Ettevõtte juhatus oli 2016. aastal üheliikmeline ning juhatuse liikmele tasusid ei makstud. Ettevõttes töötas keskmiselt üks tööline. Ettevõte jätkas samadel tegevusaladel.

18.07.2016 tehti registrikaardil muutmiskanne ja ettevõte sai uue juhatuse liikme. Endise liikme, Ruth

Mäetalu, asemel sai juhatuse liikmeks Meelis Mäetalu.

27.04.2016 kontrollis Aure Autoremont OÜ töökojas töötervishoiu-ja tööohutusnõuete täitmist tööinspektsioon. Peale mõningate puuduste kõrvaldamist lõpetati järelvalvemenetlus 05.05.2016.

Ettevõtte juhatus oli 2017. aastal üheliikmeline ning juhatuse liikmele tasusid ei makstud. Ettevõttes töötas keskmiselt kaks töölist. Ettevõte jätkas samadel tegevusaladel.

2017. aastal renoveeris Aure Autoremont OÜ töökoja ruume. Lisaks renoveerimisele on töökojas nüüd uued tõstukid. Teenuse mitmekesisemaks muutmiseks on töökojas sillastend ja sõiduki kliimaseadmete hooldusseadmed. Viimase tarbeks on läbitud Autokutseõppe Liidu poolt korraldatud koolitus.

Ettevõtte juhatus oli 2018. aastal üheliikmeline. Juhatuse liige asus tööle poole kohaga ja sai selle eest ka tasu. Ettevõttes töötas keskmiselt kolm töölist. Ettevõte jätkas samadel tegevusaladel.

Ettevõtte juhatus oli 2019. aastal üheliikmeline. Juhatuse liige töötab ettevõttes täiskohaga ja sai selle eest ka tasu. Ettevõttes töötas keskmiselt kolm töölist. Ettevõte jätkas samadel tegevusaladel.

AURE AUTOREMONT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.