Rohkema info nägemiseks:

MAISON TRAVEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1198; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAISON TRAVEL OÜ kohta arvamuslugu!"

MAISON TRAVEL OÜ hetkeolukord

Juba 1198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Maison Travel OÜ registreeriti Eestis reisibüroona 2012 aastal. Ettevõtte alustas kogenud töötajatega ning kindla kliendibaasiga ja paistis juba esimesel aastal silma oma erakordselt kiire ja sõbraliku teeninduse poolest. Heade partnerite tõttu on reisikorraldaja Maison Travel OÜ saanud kombineerida teenuste pakkujate ja hindadega.

2022 aastal oli realiseerimise netokäive summas 2 716 254 eurot.

2022 aastal oli OÜ Maison Travel keskmine töötajate arve 4 töötajat ning tööjõukulu kokku oli summas 98 363 eurot, s.h juhatuse liikmed oli tasustatud 61 243 euroga majandusaasta jooksul.

2022.a veebruaris algas sõjaline konflikt Venemaa ja Ukraina vahel. Seoses sellega on paljud Euroopa Liidu ja teised riigid kehtestanud sanktsioonid Venemaa vastu, mille ulatust pidevalt muudetakse. See mõjutab märkimisväärselt majandustegevust ja inflatsiooni arengut kõrgemate energia- ja toormehindade kaudu, häirides rahvusvahelist kaubandust, - liikumist ja vähendades kindlustunnet.

Nende sündmuste mõju 2023. aasta tulemustele ei ole veel võimalik usaldusväärselt hinnata.

Oluline on, et säilitaksime vaatamata majanduslikele tagasilöökidele lootusrikkuse.

MAISON TRAVEL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.