Rohkema info nägemiseks:

LINDIMEES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 17917; jälgijaid - 17. Arvustusi - 1; Artikleid 3+ "Kirjuta LINDIMEES OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsite tipptasemel konveierlinte ja jõuülekande lamerihmu oma tööstusettevõttele? Siis olete jõudnud õigesse kohta. Oleme olnud selles valdkonnas liidriks juba aastast 2003 ning pakume laias valikus kvaliteetseid tooteid, mis vastavad ka kõige nõudlikumatele tööstusstandarditele.

Meie eksperditee kestab peaaegu kaks aastakümmet, andes meile hindamatuid teadmisi konveierlintide ja jõuülekande lamerihmade valdkonnas. Meie tootevalik on mitmekesine ja hõlmab kõiki tööstusharusid, alates toiduainetetööstusest kuni keemiatööstuseni.

Kui vajate konveierlinte, oleme teie teenistuses erinevate variantidega: antibakteriaalsed, keemiakindlad, kulumiskindlad, siledad või krobelised, labadega, juhtprofiiliga või lainelise servaga. Meie lindid on mitmekülgsed, vastupidavad ja vastavad kõrgeimatele ohutusstandarditele. Vajad spetsiifilist suurust või erilahendust? Meie kohapealne tootmine võimaldab meil valmistada linte vastavalt teie vajadustele, isegi kiirelt - keskmiselt 1-3 tunniga.

Meie jõuülekande lamerihmad on kohandatavad vastavalt teie seadme parameetritele: rihma-rataste läbimõõt, mootori võimsus, kiirus ja töökeskkond. Oleme paindlikud ja suudame pakkuda lahendusi igat tüüpi tööstustele, alates tootmisest kuni logistikani.

Lisaks meie kvaliteettoodetele pakume ka kohapealset paigaldusteenust. Vajadusel ühendame linte otse teie ettevõtte ruumides, tagades sujuva ja tõrgeteta tootmisprotsessi. Meie meeskond on professionaalne, kogenud ja pühendunud tagama teile parimaid lahendusi.

Ootame teid avatud kätega ja oleme valmis vastama kõigile teie küsimustele. Teie rahulolu on meie peamine eesmärk. Võtke meiega ühendust juba täna ning laske meil aidata teil leida parimad konveieri ja jõuülekande lahendused, mis vastavad täpselt teie vajadustele. Teie usaldusväärne partner konveieri lintide ja jõuülekande lamerihmade valdkonnas!

Võtke meiega ühendust!


KONTAKT

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sandra H.

Suurepärane kvaliteet! Nende konveierlindid on vastupidavad ja täpsed. Suurepärane valik meie tootmises.

- Martin V.

Usaldusväärsed rihmad! Jõuülekande lamerihmad olid täpselt sellised, nagu vajasin. Kiire tarne ja suurepärane teenindus!

- Anna T.

Meie tootmisprotsess on nüüd sujuvam tänu nende täpsetele juhtprofiiliga lintidele.

Temperatuurikindlad teflon-ümarrihmad: kuumakindel jõuülekanne ekstreemsetes keskkondades

Tööstuses, kus temperatuur võib kerkida lausa sulatusahju mõõtu ning kus usaldusväärne jõuülekanne on eluliselt tähtis, astume meie mängu. Tutvustame teile meie uusimat tehnilist ime - temperatuurikindlaid teflon-ümarrihmasid, mis on disainitud vastu pidama ekstreemsetele temperatuuridele, muutes need ideaalseks valikuks tööstustele, kus nõutakse ülitugevat ja vastupidavat jõuülekannet isegi kõige karmimates tingimustes. Meie temperatuurikindlate teflon-ümarrihmade tehnoloogia on tõeline läbimurre. Tefloni kui usaldusväärse libestusmaterjali kasutamine annab nendele rihmadele erakordse

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas meie tehnoloogia tõstab Teie tootmise efektiivsust?

Tööstuses, kus iga sekund loeb ja täpsus on võtmesõnaks, on konveierlindi olulisus raske üle hinnata. Meie ettevõte seisab uhkusega tipptasemel tehnoloogia eesl
ssb.ee
Tööstuses, kus iga sekund loeb ja täpsus on võtmesõnaks, on konveierlindi olulisus raske üle hinnata. Meie ettevõte seisab uhkusega tipptasemel tehnoloogia eesliinil, pakkudes täiuslikult kohandatud konveierlinte, mis ei ole mitte ainult vastupidavad, vaid ka suudavad muuta teie tootmisprotsessi efektiivsemaks kui kunagi varem. Meie uusim tehnoloogia konveieRlintide valmistamiseks on sündinud aastatepikkusest kogemusest ja pidevast innovatsioonist. See tehnoloogia võimaldab meil luua mitmekülgseid linte, mis sobivad igat tüüpi tootmisprotsessidega. Olenemata sellest, kas vajate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.