Rohkema info nägemiseks:

TST CENTRUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 684; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TST CENTRUM OÜ kohta arvamuslugu!"

TST CENTRUM OÜ hetkeolukord

Juba 684 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Roman Balõtšev (06.08.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Ettevõtte tegutseb vaimse tervise valdkonnas aastast 2013. TST (Therapy, Supervision, Training) centrum pakub professionaalseid laste ja täiskasvanute psühhiaatria- ja psühhoteraapiateenust ning eraldi supervisiooniteenust.

1. Psühhiaatriteenus (konsultatsioon)

Psühhiaatrias on põhilisteks uurimismeetoditeks psühhiaatriline intervjuu ja vaatlus. Patsiendi tausta põhjalik kaardistamine kuulub psühhiaatrilise hindamise aluste hulka. Väga oluline on koguda isiku kohta infot ka tema lähedastelt ja teistelt spetsialistidelt, kes isikuga kokku puutuvad. Igasugune info kogumine toimub ainult patsiendi enda nõusolekul. Arst määrab ravi, tuginedes oma erialastele teadmistele, kogemustele ja teaduspõhisele meditsiinile. Psüühikahäirete raviks kasutatakse tänapäeval valdavalt medikamentoosset ravi ja erinevaid psühhoteraapia meetodeid. Psühhiaatril, kes on läbinud psühhoterapeudi väljaõppe ja kellel on vastavad teadmised ja oskused, on õigus läbi viia süsteemset psühhoteraapiat.

1. Psühhoteraapiateenus (cid:127) Katatüümne imaginatiivne psühhoteraapia (cid:127) Kognitiiv-käitumuslik psühhoteraapia (cid:127) Eksistentsiaal analüütiline psühhoteraapia 1. Supervisiooniteenus vaimse tervise valdkonna töötajatele (individuaalne ja rühmas)

Keskuse missiooniks on uuemate psühhoteraapia ja neuroteeraapia meetodite kohandamine Eestis ja teaduspõhise meditsiini arendamine (osalemine teadusprojektides 2023- 2024.a.): (cid:127) ”Ühistähelepanu kui kõne arengu eeldus: hindamine autismispektrihäire riskigruppi kuuluvatel lastel.” Uurimistöö toimumiskoht: Eesti, Tartu,

Tartu Ülikooli haridusteaduste instituut, eripedagoogika ja logopeedia osakond (algus 01.09.2023).

(cid:127) ”Meeleolul-ja ärevushäirete hindamisvahendite valideerimine.” Tervisekassa projekt (algus 01.12.23)

Investeerimine aastal 2023: (cid:127) Neuroteraapia teenuse arendamiseks aastal 2023 ettevõtte on ostnud EU vastava nõudmistele neurofeedbacki apparatuuri (NeXus-10).

Personaal on omandanud vastava väljaõppet. Neurofeedback on terapeutiline tehnika, mille eesmärk on parandada ajufunktsiooni, pakkudes ajutegevuse kohta reaalajas tagasisidet.

(cid:127) GLE international Existential analyses õppe (alates aastast 2021) (cid:127) laste ja täiskavanute EMDR (Eye movement desensitization and reprocessing) teraapia I ja II aste õppe (alates aastast 2021).

(cid:127) Keskuse psühhiaatriteenuse kättesaamise parandamiseks ostetud veebiregistratuuri teenuse.

(cid:127) Uuendatud arvuti ja vastavat tarkvara, omandatud uut arvuti neurofeedback´i jaoks.

(cid:127) Tööruumide sisutamine.

Lähitulevikus TST centrum OÜ plaanis: (cid:127) avada kolm töökohta (cid:127) avada uut kabineti ja seadistada individuaalse digitaalse psühhiaatria teenuse (cid:127) sõlmida lepingud Sotsiaalministeeriumiga traumateraapia teenuse osutamiseks (cid:127) pakkuda neurofeedbacki teenuse psüühhilise trauma ja aktiivsus- ja tähelepanu häirega patsietidele (cid:127) osaleda tervisekassa hankes vaimse tervise teenuse osutamiseks (cid:127) jatkata osalemist teadusprojektides (cid:127) jätkata GLE international Existential analyses ja laste ja täiskavanute EMDR (Eye movement desensitization and reprocessing) teraapia I ja II aste õppe

TST CENTRUM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.