Rohkema info nägemiseks:

ALT GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ventilatsiooni-, jahutus- ja küttesüsteemide torustiku paigaldamisele ja isoleerimisele, tagades energiatõhusad ja kvaliteetsed lahendused igale kliendile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Asutatud 2012. aastal, oleme pühendunud ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevate süsteemide torustike ja nendega seotud elementide paigaldamise ning isoleerimisega. Meie meeskond on koondanud enda alla valdkonna parimad spetsialistid, kes omavad põhjalikke teadmisi ja praktilisi oskusi, et pakkuda klientidele kvaliteetseid ja jätkusuutlikke lahendusi.

Meie ettevõtte põhiväärtused on kvaliteet, usaldusväärsus ja innovatsioon. Oleme pidevalt investeerinud tehnoloogia uuendamisse ja töötajate koolitusse, et tagada meie teenuste kõrgeim standard. Meie spetsialistid on pühendunud iga projekti edukale elluviimisele, pakkudes personaalset lähenemist ja tähelepanu detailidele, mis tagab klientide rahulolu ja pikaajalised partnerlussuhted.

Töötame nii era- kui ka äriklientidega, pakkudes laia valikut teenuseid, mis hõlmavad erinevaid süsteeme ja lahendusi. Meie teenused on mõeldud nii uute projektide jaoks kui ka olemasolevate süsteemide uuendamiseks ja hooldamiseks, et tagada nende tõhus ja usaldusväärne toimimine.

Oleme uhked, et oleme saavutanud usaldusväärse partneri maine oma klientide seas ja jätkame pühendumist pakkuda parimaid lahendusi, mis vastavad meie klientide vajadustele ja ootustele. Meie eesmärk on aidata kaasa säästva ja energiatõhusa keskkonna loomisele, pakkudes innovaatilisi ja kvaliteetseid teenuseid.

Kui otsite partnerit, kes toetaks teid igal sammul ja pakuks parimaid lahendusi teie vajadustele, oleme alati valmis teid aitama. Tutvuge meiega lähemalt ja avastage, kuidas saame teie projekte toetada ja aidata teil saavutada oma eesmärke.

võtke ühendust

ALT GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

ALT Group OÜ on oma tööga alati olnud meeldivalt üllatav. Tänulik olen nende täpsuse ja kiiruse eest, millega nad oma töö tegid.

- Mari L.

Tegemist on usaldusväärse ja kiire firmaga, mis töötab väga kvaliteetselt. Soovitan neid kindlasti.

- Kerli M.

Kõik, mis ALT Group OÜ teeb, on tehtud ülima kvaliteediga. Väga meeldivad tulemused ja professionaalne lähenemine.

ALT GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ ALT Group on Eestis asuv ettevõte, mille põhitegevusalaks on ventilatsiooni ja isolatsiooni tööd (EMTAK 43221). Selle ettevõtte spetsialiseerumine on aidanud tal luua kindla positsiooni turul, pakkudes kvaliteetseid teenuseid, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele.2022. aastal näitas OÜ ALT Group majandustegevus stabiilsust, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades praegust majanduskeskkonda. Ettevõte keskendus eelkõige olemasoleva turuosa säilitamisele, mis on oluline strateegia, et säilitada oma positsiooni konkurentsirikkas sektoris. OÜ ALT Group on näidanud, et suudab

Dropdown

kõik artiklid

Miks on ventilatsioonisüsteemide regulaarne hooldus oluline

Ventilatsioonisüsteemide regulaarne hooldus on hädavajalik nende tõhusaks ja probleemivabaks toimimiseks. Esiteks, hooldus aitab ennetada süsteemi rikkeid ja pi
ssb.ee
Ventilatsioonisüsteemide regulaarne hooldus on hädavajalik nende tõhusaks ja probleemivabaks toimimiseks. Esiteks, hooldus aitab ennetada süsteemi rikkeid ja pikendab selle eluiga. See tähendab, et te ei pea muretsema ootamatute remontide ja asenduste pärast, mis võivad olla kulukad. Teiseks, regulaarne hooldus tagab, et süsteem töötab tõhusalt. See tähendab, et õhk liigub läbi ruumide optimaalselt, aidates säilitada mugavat temperatuuri ja õhuniiskust. See mitte ainult ei tee teie ruume meeldivamaks, vaid aitab ka säästa energiat ja raha. Lõpetuseks, hooldus aitab säilitada hea

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.