Rohkema info nägemiseks:

WINESTRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1000; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WINESTRO OÜ kohta arvamuslugu!"

WINESTRO OÜ hetkeolukord

Juba 1000 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

WinEstro OÜ põhitegevuseks on elamute ja tsiviilhoonete ehitus, ettevõte on loodud 2012. aastal.

Aruandeaastal teostati korterite remont- ja renoveerimistöid ning eramute ja ärihoonete ehitust. Tolli tänava hoonete juures jätkati restaureeimisega, seal tehti tõid 212,3 tuhande euro eest. Objekt lõpetati 2023.aastal. Jätkati restaureerimstöödega vana sadamaaida juures 581,4 tuhande euro eest. Alltöövõtu korras tehti väikses mahus töid teistele ehitusettevõtetele.

Aruandeaastal töötas ettevõttes täiskohaga keskmiselt 8 töötajat. Juhatuse liikme töötasu ei makstud, maksti töölepingu tasu.

Ettevõte ei planeeri 2024. aastal tegevuse kasvu, võimalusel püütakse hoida saavutatud taset. Samuti on jätkuv teadmatus 2022.aastal alanud Ukraina sõjaga seoses, mis muutis ehitushinnad ettearvamatuteks. 2023.aastal kerkinud pangaintressid ei kutsu tellijaid investeerima, pigem on jäädud ootele.

Siiski on ettevõte päris hästi oma potentsiaali realiseerinud ja seda küllalt keerulistes tingimustes ja juhatus kinnitab ettevõtte jätkusuutlikkust.

WINESTRO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.