Rohkema info nägemiseks:

SUSILASED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1238; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 6+ "Kirjuta SUSILASED OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Susilased OÜ maailma, kus loovus ja käsitöö kunst kohtuvad ning iga volt paberil jutustab oma lugu! Meie kirg paberkunsti vastu on algusest peale juhtinud meid soovist tuua inimesi kokku, pakkudes praktilisi töötubasid ja loovaid sessioone. Oleme rohkem kui lihtsalt toodete müüjad - meie eesmärk on kasvatada loovust, jagada teadmisi ja luua tugev käsitööliste kogukond, kes hindavad paberiloomingu ilu.

Susilased OÜ lugu sai alguse lihtsast kirglikkusest paberkunsti vastu. Meie soov oli mitte ainult pakkuda kvaliteetseid tooteid, vaid ka luua keskkond, kus inimesed saaksid oma loovust väljendada ja jagada. Täna oleme saavutanud oma eesmärgi olla nii algajate kui ka kogenud käsitööliste jaoks tuletorniks, pakkudes mitmekülgseid võimalusi loominguliseks eneseväljenduseks. Meie MS Disaini Loomeruum on koht, kus ideed õitsevad ja oskused arenevad - see on varjupaik neile, kes armastavad paberkunsti maagiat.

Meie töötoad on süda, mis lööb meie brändi ümber. Siin on teretulnud kõik vanusegrupid ja oskustasemed. Alates algajatest, kes soovivad õppida uusi oskusi, kuni edasijõudnud meistriteni, kes soovivad oma oskusi täiustada, pakume juhendamist, materjale ja inspireerivat atmosfääri, kus loovus saab vabalt lennata. Lisaks täiskasvanutele on meie Loovringi sessioonid loodud ka lastele, arendades nende peenmotoorikat ja kujutlusvõimet juba varajasest east.

Kui soovite tuua paberi meisterdamise maagiat oma koju, siis meie veebipood on teie jaoks ideaalne sihtkoht. Oleme varustatud parimate Cricut toodete, lõikemasinate ja meisterdamistarvikutega. Alates siidipaeltest kuni tühjadeni ja GPC toodeteni - meil on kõik, mida vajate oma loominguliste visioonide realiseerimiseks. Susilased OÜ pühendumus kvaliteedile ja loovusele on tugev ning me oleme uhked, et suudame ületada meie kogukonna ootusi.

Liituge meiega Susilased OÜ-s ja avastage paberi meisterdamise rõõm koos meiega! Tutvuge meie mitmekülgsete töötubade ja toodetega ning laske oma loovusel lennata. Meie lugu ei ole lihtsalt kirjutatud paberile - see on loodud südamega, teie ja teie jaoks. Susilased OÜ kutsub teid astuma sammu loovuse maailma, kus iga kunstiteos algab looga - teie enda omaga.

Kontakt

SUSILASED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi K.

Suurepärased töötoad, kus õppida ja loovust arendada.

- Marta P.

Siin saab igaüks oma loomingulise potentsiaali täielikult välja elada.

- Mark T.

Nende töötoad on tõeliselt innustavad ja lõbusad!

Paberikunsti õpitoad MS Disaini Loomeruumis

Käsitöö ja loovuse maailm on alati olnud inspireeriv ja paeluv. Otsides kohta, kus unistused võiksid saada füüsiliseks kujundiks, saab kõik alguse MS Disaini Loomeruumist. Siin, meie loovuse oaasis, võtame vastu nii algajaid kui ka kogenud käsitöölisi, kes soovivad avastada paberikunsti võlusid ja sügavust. MS Disaini Loomeruum pakub mitmekülgseid võimalusi, olles ideaalne koht õpitubade, seminaride, koosolekute ja konverentside korraldamiseks. Meie loomeruum mahutab nii intiimsemaid koosviibimisi kui ka suuremaid auditooriume, tagades samas kõikidele külalistele mugavuse ja ligipääsetavuse.

MS Disaini loomeruumis saad pidada loomingulisi sünnipäevi ja võtta osa paberikunsti õpitubadest.

Dropdown

kõik artiklid

Räägime Cricuti lõikemattidest

Kui oled endale soetamas või juba omad Cricutit, siis ilmselt juba tead, et kõige enam kulub lõikematte ning algul on raske orienteeruda...
loomeruum.eu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.