Rohkema info nägemiseks:

MIRME MOTORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme multilift-veoste, kaevetööde, pinnasetööde ja terviklike transpordilahenduste pakkumisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Mirme Motors OÜ maailma, kus iga rattapööre ja maa liigutamine on samm suurepärasuse poole. Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa missiooniga: spetsialiseeruda multilift-veoste, kaevetööde, pinnasetööde ja terviklike transpordilahenduste alal. Me ei ole lihtsalt ettevõte; oleme pühendunud professionaalide meeskond, kes usub, et iga pakutava teenusega saame teha vahet.

Mirme Motors OÜ-s mõistame usaldusväärsuse ja efektiivsuse tähtsust transpordi- ja ehitustööstuses. Seetõttu oleme investeerinud tipptasemel masinaparki, sealhulgas mitmekülgne Kubota KX027-4 ja robustne Multione 8.4S, et tagada meie klientidele parim võimalik teenus. Meie HiMultilift sõidukite ja SKHaagised haagiste valik on loodud vastama meie klientide mitmekesistele vajadustele, olgu selleks väiksemahuline projekt või suuremahuline operatsioon.

Meie loosung, Maa liigutamine, ootuste tõstmine!, on enamat kui lihtsalt lööklause. See on pühendumus meie klientidele, et me ületame end, et pakkuda tulemusi, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad nende ootusi. Olgu teil vaja tõhusat multilift-transporti, asjatundlikku kaevetööd ja pinnasetööd või usaldusväärseid transpordilahendusi, meil on oskusteave ja seadmed töö õigesti tegemiseks.

Küsimuste korral või oma projekti vajaduste arutamiseks ärge kõhelge meiega ühendust võtmast aadressil mirmemotors@gmail.com või helistage meile numbril +372 5750 3150. Teeme teie visiooni reaalsuseks Mirme Motors OÜ-ga, kus iga väljakutse on võimalus silma paista.

Täname, et kaalute Mirme Motors OÜ-d oma järgmiseks projektiks. Ootame huviga võimalust maad liigutada ja teie ootusi tõsta!

Kontakt

MIRME MOTORS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan P.

Mirme Motors ületas minu ootused oma professionaalse teenindusega!

- Liis T.

Kiire ja efektiivne kaevetööde teenus. Soovitan kindlasti!

- Jaanika M.

Suurepärane kogemus! Nende multilift-veod olid täpsed ja usaldusväärsed.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MIRME MOTORS OÜ tegevusaruanne 2023

Mirme Motors OÜ tegevus koosneb kaeve- ja pinnasetöö tehnika rentimisest ning teenustest.

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid tegureid tuleks arvestada õige multilift-süsteemi valimisel?

Multilift-veosüsteemid on raskete masinate ja ehitusmaterjalide logistika nurgakivi. Need pakuvad mitmekülgset ja tõhusat lahendust suurte koormate liigutamisek
ssb.ee
Multilift-veosüsteemid on raskete masinate ja ehitusmaterjalide logistika nurgakivi. Need pakuvad mitmekülgset ja tõhusat lahendust suurte koormate liigutamiseks, mis on hädavajalik ehitusfirmadele, alltöövõtjatele, maastikukujundajatele ja kohalikele omavalitsustele Eestis. Planeerimise tähtsuse mõistmine Tõhus transport algab põhjaliku marsruudi planeerimisega. Täpse kaardistamistarkvara kasutamine kõige tõhusamate teede määramiseks säästab aega ja kütust, vähendades üldkulusid ja keskkonnamõju. Multilift-veo ajastamine võib tõhusust oluliselt suurendada. Koormuste ajastamine, et vältida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.