Rohkema info nägemiseks:

E4HOUSE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme betoonist elementmajade projekteerimise, tootmise ja ehitamisega, pakkudes klientidele kiiret, vastupidavat ja energiatõhusat kodulahendust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

E4HOUSE on ettevõte, mis astub julgelt uutele radadele betoonist elementmajade ehituses. Meie majad valmivad tugevatest ja arhitektuurselt omapärastest betoonelementidest, kasutades uudset tehnoloogiat, mis võimaldab uskumatult kiiret ehitusaega ja pakub vastupidavat kivimaja lahendust.

E4HOUSE lähtub iga projekti puhul kliendi visioonist. Kasutades nii valmisprojekte kui erilahendusi, aitame luua unikaalse arhitektuurse lahenduse, mis vastab täpselt klientide soovidele. Oleme toeks nii välise arhitektuuri kui ka siseviimistluse valikutes.

Kui nägemus majast on paberile pandud, liiguvad maja elemendid tehasesse tootmisesse. Seal saavad kõik projektis olnud osad täpselt mõõdistatud ja teostatud, tagades kvaliteedi ja vastupidavuse. Maja püstitamine algab vundamendi ehitusest, millele järgnevad tehases toodetud elemendid, mis kohapeal justkui legoklotsidena kokku monteeritakse. Seejärel toimub maja viimistlemine, olgu see siis sise- või välisviimistlus.

Miks just betoon-elementmaja?

Benpan Nordic pakub mitmeid põhjuseid, miks valida nende betoonelementmaja:

  • Valmis arhitektuursed lahendused: Suur valik unikaalseid arhitektuurseid lahendusi.
  • Kiire ehitusaeg aastaringse teostusega: Ehitus toimub kiiresti ja efektiivselt iga ilmaga.
  • Kõrgeim energiaklass: Madalad passiivmaja ülalpidamiskulud.
  • Vastupidav ja tugev: Pikk eluiga ilma remondivajaduseta.
  • Keskkonnasõbralik tehnoloogia: Sertifitseeritud keskkonnasõbralikud lahendused.
  • Soodne tehnoloogia: Parim hinna ja kvaliteedi suhe.

Oleme alati valmis klientidele vastu tulema ning pakkuma individuaalseid lahendusi vastavalt nende vajadustele. Võta meiega ühendust ja leiame koos parima tee, kuidas sinu unistuste kodu ellu viia! E4HOUSE - sinu usaldusväärne partner betoonelementmajade ehitamisel.

Loe lähemalt meie kodulehelt!

KODULEHT

E4HOUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis N.

Benpan Nordic elementmaja ületas kõik mu ootused!

Kiire ehitusaeg ja vastupidavus teevad sellest ideaalse kodu lahenduse

- Karl M.

Projekteerimisprotsess oli sujuv ja meie unistuste kodu sai täpselt selline, nagu oleksime soovinud.

Suur tänu Benpan Nordicule!

- Kaisa P.

Benpan Nordic pakub parimat hinna ja kvaliteedi suhet. Meie kodu on stiilne, vastupidav ja energiasäästlik.

Suur tänu!

E4HOUSE: Kvaliteetne betoonist elementmaja kõrge energiaklassiga

E4HOUSE pakub kvaliteetseid betoonist elementmaju, mis on varustatud kõrge energiaklassiga. Need majad on loodud kasutades innovatiivset betoonelementide tehnoloogiat, mis tagab nende vastupidavuse, energiatõhususe ning keskkonnasõbralikkuse. Üks peamisi eeliseid E4HOUSE betoonist elementmajade puhul on nende kõrge energiaklass. Majade konstruktsioonis kasutatakse tugevdatud fiiberbetooni, mille sisse on integreeritud kvaliteetsed soojustuspaneelid. See võimaldab saavutada suurepärase isolatsiooni ning tagab madalad küttekulud. Tänu sellele on majad energiatõhusad ja aitavad oluliselt

Dropdown

kõik artiklid

Innovatiivsed betoonist elementmajad - kiire, vastupidav ja keskkonnasõbralik kodu

Innovatiivsed betoonist elementmajad on moodsa ehitustehnoloogia tulemus, mis pakub mitmeid eeliseid koduomanikele. Need majad valmivad tugevatest ja arhitektuu
ssb.ee
Innovatiivsed betoonist elementmajad on moodsa ehitustehnoloogia tulemus, mis pakub mitmeid eeliseid koduomanikele. Need majad valmivad tugevatest ja arhitektuurselt omapärastest betoonelementidest, mis tagavad kiire ehitusprotsessi ja vastupidava kivimaja lahenduse. Üks suurimaid eeliseid betoonist elementmajade puhul on nende kiire ehitusaeg. Tehnoloogia võimaldab majakonstruktsiooni täies mahus ette valmistada tehases. Iga betoonelement mõõdetakse millimeetrilise täpsusega, tagades hilisema kokkupaneku sujuvuse. Tehasest saabuvad juba valmis elemendid, mis vundamendile paigaldatakse ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.