Rohkema info nägemiseks:

FEUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme kaks loova meelega hinge Kuido ja Kadi- Ingel, kes on võtnud oma südameasjaks luua oma kodukohta üks paik, kuhu alati on hea tulla. See on koht, kus meel puhkab ja hing rikastub.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast FEUM OÜ-sse, kus iga külastus on ootamas avanemist seiklus. Looduse südames asuv meie Aktiivse vaba aja keskus on pühakoda neile, kes soovivad põgeneda argipäevast ja sukelduda põnevate väliaktiivsuste maailma. Meie missiooniks on pakkuda ainulaadset kogemuste segu, mis rahuldab iga seiklejahinge.

Kujutage ette, et seisate Harjumaa kõrgeimal kahekorruselisel vibulaskmistornil, vibu käes, kui sihite elusuuruses 3D looma sihtmärke või traditsioonilisi märklaudu. Tundke adrenaliini tõusu, kui vabastate noole, jälgides, kuidas see õhus lendab ja tabab oma märki. Meie vibulaskmiskogemused, sealhulgas maaliline metsarada 14 laskmiskohaga, on loodud väljakutse pakkumiseks ja põnevuse tekitamiseks igal oskustasemel vibulaskjale.

Neile, kes eelistavad lendavaid kettaid nooltele, kulgeb meie discgolfi rada läbi metsa, pakkudes 18 korvi, mis vastavad PDGA standarditele. Iga tee alguspunkt on varustatud informatiivse sildiga, juhendades teid läbi raja, kui tegelete selle aktiivse ja lõbusa spordialaga. Olenemata sellest, kas olete kogenud mängija või uus mängus, lubab meie rada dünaamilist mängupäeva suures õues.

Kui talvekülm saabub, muutub FEUM OÜ maagiliseks jõulumaaks, pakkudes hooajalisi atraktsioone, mis toovad rõõmu ja imestust peredele ja sõpradele. Ja aastaringselt on meie rajatised, sealhulgas hubane kohvik, saadaval rentimiseks, et korraldada teie erilisi sündmusi, tagades meeldejääva kogemuse kõigile teie külalistele.

FEUM OÜ-s usume, et 'Igas nooles ja kettas ootab seiklus.' Oleme pühendunud turvalise, lõbusa ja loodust austava ruumi pakkumisele. Liituge meiega unustamatuks seikluseks ja laske vabas õhus olev vaimustus värskendada teie hinge.

Avastage vibulaskmise põnevust, discgolfi elevust ja meie hooajaliste atraktsioonide võlu. Külastage meid ja looge oma seikluslugu FEUM OÜ-s!

FEUM OÜ kontaktid

FEUM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Feum on asutatud 2013. aasta jaanuarikuus. Ettevõtte äriidee ja peamine tegevus seisneb mitmekülgsete vaba aja veetmise võimaluste pakkumises. Järve talu aktiivpuhkekeskus on rajatud karstialale, kasutades maa planeerimisel konkurentsieelisena looduse pakutavat aastaaegade veemängu. Teenused on loodud eesmärgiga pakkuda klientidele aktiivse liikumise tegevusi, eduelamusi ja stressimaandust. Sihtkliendiks on keskmise sissetulekuga inimesed lähipiirkonnast, Keilast, Sauelt ning Tallinnast. Samuti ümbruskonna turismitalude külastajad, piirkonna elanikud, koolid ja lasteaiad,

Dropdown

kõik artiklid

Vibu valitsemine: näpunäiteid harjumaa kõrgeimast vibutornist

Harjumaa, piirkond, mis on tuntud oma hingematvate maastike ja rikka ajaloo poolest, on koduks piirkonna kõrgeimale vibutornile. See torn pakub nii algajatele k
ssb.ee
Harjumaa, piirkond, mis on tuntud oma hingematvate maastike ja rikka ajaloo poolest, on koduks piirkonna kõrgeimale vibutornile. See torn pakub nii algajatele kui ka kogenud vibulaskjatele ainulaadset vaatepunkti, et harjutada oma oskusi samal ajal ümbritseva looduse panoraamvaateid nautides. Vibulaskmine on rohkem kui lihtsalt sport; see on terviklik tegevus, mis parandab füüsilist koordinatsiooni, vaimset keskendumist ja emotsionaalset heaolu. See on kaasav sport, mida saavad nautida kõikide vanuste ja oskustasemega inimesed, muutes selle ideaalseks meie mitmekesisele sihtrühmale.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.