Rohkema info nägemiseks:

KR TEHNIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5545; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KR TEHNIK OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KR Tehnik OÜ, kus me ühendame täpsuse kunsti inseneriteaduse teadusega, et pakkuda võrdset auto remondi-, hooldus- ja haljastusteenuseid. Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas ettevõtmises, alates põhjalikest autoremondi töödest kuni põhjaliku maastiku- ja mullatöödeni. Me ei ole lihtsalt teenusepakkuja; me oleme teie usaldusväärne partner teie sõidukite ja kinnisvara väärtuse hoidmisel ja suurendamisel.

Meie teekond algas mehaanika kirgusest ja pühendumusest kliendirahulolule. Me mõistame, et teie sõiduk on rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on oluline osa teie igapäevaelust. Seetõttu on meie oskuslik tehnikute meeskond varustatud kõigi mehaaniliste probleemide lahendamiseks, alates piduriklotside vahetusest kuni keerukate mootoriremontideni. Pakume tasuta kohapealseid külastusi Harju maakonnas tööaegadel, tagades, et teie mugavus on meie peamine prioriteet.

KR Tehnik OÜ juures oleme uhked oma läbipaistva hinnakujunduse ja võime üle pakkuda kiiret, tõhusat teenust, kui seda kõige rohkem vajate. Meie teenuste hulka kuuluvad lukkude parandused, kommertsautode hooldus, õlivahetused, keevitustööd ja palju muud, kõik teostatud suurima hoole ja tähelepanuga detailidele.

Kuid meie ekspertiis ei lõpe auto remondiga. Me oleme spetsialiseerunud ka haljastus- ja mullatöödele, kasutades Avant laadurite mitmekülgsust erinevate ülesannete täitmiseks. Olgu selleks mulla liigutamine, materjalide laadimine ja mahalaadimine, kaevamine, tasandamine või isegi sillutamine, meie seadmed on loodud töötama ilma maastikku kahjustamata. Me austame teie visiooni ja pakume alati oma uuenduslikke lahendusi teie vajaduste rahuldamiseks.

Meie teenused ulatuvad talvekuudesse, kus me paistame silma lume koristamise, lume kogumise, lume eemaldamise, lume transportimise, teede liivatamise, libedusetõrje, ärikvartali hoolduse, kõnniteede puhastamise, lume transpordi ja ladustamise, teeohutuse, haarduvuse tõstmise ja jäävastase kaitsega. Meie pühendumus ohutusele ja tõhususele teeb meist esmavaliku kõigi teie hooajaliste hooldusvajaduste jaoks.

Valige KR Tehnik OÜ partneriks, kes väärtustab täpsust, tõhusust ja kliendikeskseid lahendusi. Laske meil hoolitseda tehniliste küsimuste eest, samal ajal kui teie naudite meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et olete ekspertide kätes. Võtke meiega ühendust täna numbril +372 55530112, et planeerida oma teenust või arutada, kuidas me saame teid aidata teie auto remondi- ja haljastusnõuetega.

KR TEHNIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margit M.

KR TEHNIK OÜ abiga on meie parkla puhastamine olnud suurepärane! Nad tegid töö kiiresti ja hoolega.

- Karl K.

KR TEHNIK OÜ hoolitseb meie lumerookimise eest tehnikaga - me oleme väga rahul!

- Risto R.

Meie liivatamise ja lume äravedu tööd KR TEHNIK OÜ-l on alati olnud usaldusväärne ja kiire!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on ohutusnõuanded lumelükkamisel jäisel pinnal?

Lumelükkamine jäisel pinnal võib olla väljakutse, mis nõuab erilist tähelepanu ohutusele ja ettevaatusele. Jäine pind muudab liikumise ebastabiilseks ning suurendab vigastuste riski. Siin on mõned olulised ohutusnõuanded, mida tuleks jälgida lumelükkamisel jäisel pinnal: 1. Õige jalanõude valik: Kandke libisemiskindlaid jalanõusid, mis pakuvad head haardumist jäisel pinnal. Talla muster ja materjal on olulised, et vältida libisemist ja kukkumist. 2. Korralik riietus: Külma ilmaga valige riietus, mis hoiab teid soojas, kuid samal ajal võimaldab vabalt liikuda. Libedal pinnal võivad

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kogukonna eelised tõhusast lumelükkamisest?

Tõhus lumelükkamine ei mõjuta mitte ainult üksikisikuid, vaid toob kaasa olulisi eeliseid kogu kogukonnale. Talvised lumetormid võivad kujuneda väljakutseks nii
ssb.ee
Tõhus lumelükkamine ei mõjuta mitte ainult üksikisikuid, vaid toob kaasa olulisi eeliseid kogu kogukonnale. Talvised lumetormid võivad kujuneda väljakutseks nii liiklusele kui ka igapäevastele toimingutele. Siin on mõned olulised kogukonna eelised, mida toob kaasa tõhus lumelükkamine: 1. Liiklusohutus: Lumetormide järel võib tänavate ja teede seisund oluliselt halveneda, suurendades liiklusõnnetuste riski. Tõhus lumelükkamine tagab teede parema läbitavuse, vähendades liiklusummikuid ja tagades ohutuma liiklemise nii autojuhtidele kui ka jalakäijatele. 2. Kiire ligipääs hädaabi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.