Rohkema info nägemiseks:

BIG DATA SCORING AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 995; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BIG DATA SCORING kohta arvamuslugu!"

BIG DATA SCORING AS hetkeolukord

Juba 995 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Big Data Scoring AS asutati 7. veebruaril 2013. aastal.

Ettevõttei põhitegevuseks on kliendi laenuvõime hindamise teenuse osutamine. Tegevus hõlmab veel lisaks turunduskampaaniate, pettuste avastamise, tagasiside kogumise ja sissetulekute hindamise teenust.

Eraisikute laenuvõime hindamiseks kasutatakse erinevaid avalikult kättesaadavaid infokanaleid, mida laenuandjad valdavalt iseseisvalt ei kasuta. Tänu täiendava info kaasamisele ning oskuslikule analüüsile suudab ettevõte pakkuda laenuandjate jaoks väärtuslikku teenust, mille abil on võimalik suuremale hulgale klientidele laenutooteid pakkuda ning krediidiriski hallata.

Aktsiaselts Big Data Scoring tegeleb valdavalt müügifunktsiooni ja grupi ettevõtete administreerimisega. Soome tütarettevõte Andumus Oy-s töötavad valdavalt andmeteadlased ja ITspetsialistid, kes osutavad analüüsiteenuseid teistele grupi ettevõtetele ning grupivälistele klientidele.

Tšiili tütarettevõtte peamiseks tegevuseks on potentsiaalsete klientide tuvastamine kogu maailmas, pakkudes peamiselt teenuseid

Ladina-Ameerikas.

Ettevõtte tooteportfelli kuulub 3 toodet: - Digital Footprint LITE, mis kogub kõigi maailma elanike omandiõigusega andmeallikaid - Digital Footprint PREMIUM, mis kogub kliendile andmeid erinevate liideste kaudu - Kollaaž segmenteerimisvahendina, mis vastab mitme klastriprofiili geograafilisele esitusele, et aidata kirjeldada asukohti kogu maailmas

Klientideks on valdavalt eraisikute finantseerimisega tegelevad ettevõtted, sh pangad.

Ettevõtte müügitulu oli 2022. aastal 258 535 (2021.a. 60 704) eurot.

Ettevõttel on plaanis jätkata innovaatiliste laenuvõime hindamise lahenduste arendamist ning müüki. Tutvustada turule uusi tooteid ning täiendada olemasolevaid lahendusi. Lisaks on plaan avada mitu müügiesindust kogu maailmas, et täiendavalt edendada müügitegevust.

BIG DATA SCORING AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.