Rohkema info nägemiseks:

A24 GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 810; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta A24 GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

A24 GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 810 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

A24 Grupp OÜ põhitegevus on treilerite müük ja tootmine. Selle kõrval pakume kõiki kaasas käivaid teenuseid: hooldus, varuosade müük, modifikatsioonid, projekteerimine, seadistamine, remontimine, restaureerimine, järelmüük, garantii jne. Koos oma tootmisele orienteeritud sõsarettevõttega A24 OÜ omame rohkem kui 19 aastat kogemusi treilerite turul ja üle 15 aasta kogemusi nii suurte kui väikeste treilerite tootmises.

Oleme ainus raskeveo treilerite müügiga tegelev ettevõte Baltikumis, kes ka ise toodab treilereid. Sellest tulenevalt omame sügavaid teadmisi treilerite konstruktsioonist, tootmisest ja ekspluatatsioonist. Tänu tootmisüksusele suudame kiiresti kõrvaldada ootamatud defektid või puudused - mis alatihti esinevad kasutatud tehnika ostmisel välisriikidest. Ettevõte jätkab majandustegevust, müües kaupa ning teenuseid Eestis ja väljaspoole Eestit.

Aruandeaastal alustati kõrvaltegevusena iluteenuste müüki.

Aruandeaasta müügitulu oli 727490 eurot ja kasum 1681 eurot.

Töövõtjatele on arvestatud tasu 28080 eurot, juhatuse liikmele tasu ei arvestatud.

A24 GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.