Rohkema info nägemiseks:

PEA ENGINEERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 425; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PEA ENGINEERING OÜ kohta arvamuslugu!"

PEA ENGINEERING OÜ hetkeolukord

Juba 425 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

PEA Engineering OÜ asutati 20.02.2013.

PEA Engineering OÜ pakub nii unikaalseid, kui ka korduvaid tööstusautomaatika ja mehaanika lahendusi. Tegeleme absoluutselt kõikide tööstusautomaatika ja masinaehituse valdkondadega alustades tehnilise ülesande püstitamisest ja lõpetades "võtmed kätte" lahendustega.

Väiksemad projektid teeme valmis oma töökojas ja suuremate puhul kasutame vajadusel erinevate koostööpartnerite abi.

Meie filosoofiaks on alati kvaliteet enne kvantiteeti. Pakutud ja kokkulepitud tarneaegadest kinnipidamine on prioriteet number üks. Pigem loobume pakkumise tegemisest, kui jääme meelega hiljaks.

2018 aasta oli PEA Engineering OÜ jaoks murranguline, kus tellimuste maht ja müügitulu kasvas kordades. 2019 aastal kasv jätkus, võrredes eelmise aastaga õnnestus müügitulu kahekordistada.

2019 aastal investeeris PEA Engineering OÜ Nasdaq Balti börsil noteeritud võlakirjadesse 0,040 mln EUR (2018: 0,014 mln EUR) lunastustähtajaga kuni 10 aastat.

2020 aasta jätkus 2019 aastaga sarnases rütmis. COVID-19 viirus ei mõjutanud ettevõtte tegevust olulisel määral. Olulisemad investeeringud olid 2020 aastal CAD tarkvara litsentsi ostmine, Samuti soetati kasutatud treipink, uus manuaalne freespink ja uus lintsaag. Tehtud investeeringud tõstsid olulisel määral ettevõtte paindlikkust ja kvaliteeti.

2021 aastal on eesmärk säilitada 2020 aasta müügikäive. Olulisi investeeringuid materiaalsetesse põhivaradesse plaanis teha ei ole.

2021 aasta oli igas mõttes rekordiline. Antud perioodi sattus väga palju tellimusi, mis oli ilmselt järelkaja 2020 aasta veidi väiksemale tellimuste mahule.

2022 aasta eesmärk on tuntavalt keerulisemas olukorras säilitada kasumlikkus.

2022 aasta oli tunduvalt rahulikum, kui 2021. On märgata tellimuste vähenemist. Siiski oli 2022 aastal veel piisvalt tellimusi, et katta kulusid ja teenida ka kasumit.

2023 aasta eesmärk on langevas majandusolukorras vähendada kulusid ja mitte langeda aasta lõikes kahjumisse.

PEA ENGINEERING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.