Rohkema info nägemiseks:

COPPERCREEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 151; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta COPPERCREEK OÜ kohta arvamuslugu!"

COPPERCREEK OÜ hetkeolukord

Juba 151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Coppercreek on asutatud 25.02.2013.

2022. aasta müügitulu oli 70 662 eurot.

Juhatuse liikmele makstud tasu 10 502 eurot.

Ettevõtte peamised koostööpartnerid on Dentsu Estonia, Inspired, Ellington Printing, Liviko ja Division.

Algas pikem koostöö paari uue kliendiga: Galerii Truus ja Atlelier. Pisteliselt on väiksemaid töid tehtud Eesti klientide kaudu ka teistesse riikidesse, peamiselt Leetu ja Soome.

Oluline on foto- ja videopanga loomine ja pidev täiendamine, mis oli eelduseks tööks sotsiaalmeediakanalitega koostöös agentuuridega Dentsu Estonia, Carat Estonia, Inspired ja mitmed otsekliendid.

Eriti suures koguses fotosid on vaja Livikole, kus Nautimuse erinevates kanalites veinide reklaamimiseks ei saa seaduse järgi muud kasutada kui antud kasvukoha/piirkonna pilte. Kliendi kodulehe, kataloogide ja infomaterjalide jaoks tuleb pilte teha ka mitmetel üle-eestilistel üritustel ja messidel. Oluline on foto- ja videomaterjali osa ka Ellingtonil, kus tuleb üles pildistada kõik tehtud tööd ja tooted ja kasutada neid ka naaberriikidele suunatud kommunikatsioonis (peamiselt Soome, Rootsi, Läti, aga ka mõningad teised

Euroopa riigid).

Pakuti ka mitmeid keeletoimetamise töid eelnimetatud agentuuridele ning koostati koolitusmaterjale Eesti

Baarmenite Assotsiatsioonile.

Suuri investeeringuid ei olnud, seoses sotsiaalmeedia videomaterjalide osakaalu kasvuga soetati uus telefon ja kasutatud tahvelarvuti kiiremaks foto- ja videotöötluseks ning postitamiseks üritustelt.

Egle Haidak

Juhatuse esimees

COPPERCREEK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.