Rohkema info nägemiseks:

MOPPER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne koristusettevõte, ning pakume laiahaardelisi koristusteenuseid nii kodudes kui ka ärihoonetes, hoolitsedes puhtuse ja korra eest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MOPPER OÜ on teie usaldusväärne partner puhtuse ja korra tagamisel. Meie pühendumus klientide heaolule ja keskkonna puhtusele on meid viinud tipptasemel koristusteenuste pakkujaks Eestis. Oleme uhked oma kogemuse ja professionaalse meeskonna üle, kes on valmis looma puhtaid ja meeldivaid keskkondi nii kodudes kui ka ärikeskkondades.

Meie ettevõte on pühendunud sellele, et teha elu lihtsamaks ja meeldivamaks. Teame, kui oluline on puhtus ja kord igapäevaelus ning töökeskkonnas. Seetõttu pakume kvaliteetseid lahendusi, mis vastavad teie individuaalsetele vajadustele.

MOPPER OÜ meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kes teavad, kuidas hoida teie ruumid laitmatult puhtad ja korrastatud. Me ei tee mitte lihtsalt koristustöid, vaid loome keskkonna, mis tõstab meeleolu ja heaolu. Puhtad ruumid on meie kirg, ja meie eesmärk on jagada seda kirge meie klientidega.

Kui soovite oma kodu või ärikeskkonna jaoks parimat, siis on MOPPER OÜ teie valik. Laske meil hoolitseda puhtuse ja korra eest, nii et teie saaksite keskenduda olulisele ja nautida elu täiel rinnal.

Võtke meiega ühendust ja teeme ka sinu kodu- ning äripinnad puhtaks!

kontakt

MOPPER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Väga rahul kodukoristusega, iga nurk särab!

- Liina S.

Professionaalne ja kiire akende pesu.

- Anneli P.

MOPPER hoiab meie büroo alati korras!

MOPPER OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Mopper põhitegevus oli 2022.aastal puhastusteenuste osutamine. 2023.aastal on oodata mõningast käibe kasvu. Töötajate tasu üldsumma koos maksudega oli 49 478 eurot ja keskmine töötajate arv 4 töötajat. Majandusaastal soetati vajlikke töövahendeid. Järgneval majandusaastal on plaanis soetada põrandapesumasin. Järgneval 2023. majandusaastal on plaanis jätkata samadel tegevusaladel , käibe kasvu prognoos on ca 8%.

Dropdown

kõik artiklid

Akende pesemise saladused - kuidas tagada aknast selge vaade?

Puhtad ja selged aknad ei ole mitte ainult esteetilised, vaid annavad ka teie kodule ja töökeskkonnale palju väärtust juurde. Akende pesemine võib tunduda lihts
ssb.ee
Puhtad ja selged aknad ei ole mitte ainult esteetilised, vaid annavad ka teie kodule ja töökeskkonnale palju väärtust juurde. Akende pesemine võib tunduda lihtsa ülesandena, kuid selleks, et tagada klaasist selge vaade, on vaja teatud nippe ja teadmisi. Selles artiklis uurime akende pesemise saladusi, mis aitavad teil saavutada selged ja säravad klaaspinnad. 1. Õige varustus on võtmetähtsusega Esimene samm akende pesemisel on koguda kokku õige varustus. Te vajate järgmist: Aknapesukumm Mikrokiudlapp või aknalehepesulapp Kvaliteetne aknapesuvahend Vesi Ämber Õige varustus aitab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.