Rohkema info nägemiseks:

INNERGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 76; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INNERGY OÜ kohta arvamuslugu!"

INNERGY OÜ hetkeolukord

Juba 76 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Innergy OÜ on tegutsenud ürituste korraldamise turul mitu aastat ning äriühingu põhitegevuseks 2022. aastal, nagu ka varasematel aastatel, oli lastepeo- ja pereürituste korraldamine. Selle käigus on arendanud välja ka kaubamärgi Atmosphera.

Juba 2019 aastal läbis Atmosphera brändi identiteet värskenduse ning stuudio sai uue sisu ja nime - Atmosphera Stuudio. See on mitmekülgne ja erinevate võimalustega ruum, mis sobib suurepäraselt nii pereürituste kui ka seminaride, töötubade ja muude sündmuste jaoks. Äriühingu eesmärgiks, et Atmosphera Stuudio oleks ideaalne peopaik ja sündmuste korraldamise ainulaadne keskus. Atmosphera Stuudio kaudu äriühing on pühendunud pakkuma kvaliteetseid meelelahutusprogramme erinevatele sihtrühmadele.

Atmosphera Stuudio kasutuses oleva kodulehte aadressil www.atmosphera.ee, klient saaks tutvuda täpsema informatsiooniga pakutavate teenuste, võimaluste ja renditingimuste kohta. Seal leidub ka pilte stuudiost, mis aitavad kliendil ette kujutada, kui kaunis ja mitmekülgne see paik tegelikuses.

Järgmise majandusaasta planeeritud tulemuste täitmiseks seab Innergy OÜ järgmised eesmärgid: 1. Jätkata tegevust stabiilsena, tagades pideva pereürituste korraldamise teenuse pakkumise ja klientide rahulolu.

2. Hoida Atmosphera Stuudio maine kõrgetasemelise üritusteenuse pakkujana ning pakkuda meeldivat ja lõbusat õhkkonda kõikidele klientidele.

3. Jätkata tegevuskulude optimeerimist, leides võimalusi kulude vähendamiseks ilma teenuse kvaliteeti ohverdamata.

4. Suurendada müügitulu, sh uurida võimalusi uute teenuste, sihtrühmade või turustuskanalite avastamiseks ning teha vajalikke turundus- ja müügistrateegiaid.

Juhatuse tasustamata tegevus: Juhatuse tegevus jäi tasustamata, mis võib olla jätkusuutlikkuse tagamiseks kasulik. Eesmärgiks võib seada müügitulu suurendamise, kasumi kasvatamise ja kulude kontrolli all hoidmise, püüdes saavutada jätkusuutlikku ja kasumlikku majandustegevust.

Samuti võib kaaluda juhatuse tasustamist vastavalt ettevõtte finantsseisule ja juhatuse panusele.

Finantssuhtarvud 2022. aastal:

Innergy OÜ müügitulu 2022. aastal oli 6,6 tuh. euri ja majandusaasta lõpetati kasumiga.

Peamised finantsarvud 2022 2021

Maksevõime kattekordaja: 7% 4%

Käibevara/Kohustised

Võlakordaja: 14% 24%

Kohustised/Passiva

Innergy OÜ juhatus jätkab riskide hindamist ja juhtimist. Oluline on jätkata jälgimist ja analüüsimist ning vajadusel teha strateegilisi muudatusi, et säilitada ettevõtte stabiilsus ja kasumlikkus. Ettevõtte juhtkond on analüüsinud mõned finantsriskid, mida ettevõte võib silmitsi seista: 1. Majanduslik ebastabiilsus: Sõjaline konflikt ja sellest tulenevad põhjalikud häired maailma majanduses võivad mõjutada üldist tarbimist, majanduskasvu ja ettevõtte sissetulekuid. Ettevõte peaks jälgima majandusolukorda ja kohandama oma strateegiaid vastavalt.

2. Nõudluse kõikumine: Kuigi hirm Covid-19 ees on vähenenud ja ettevõte korraldab taas pereüritusi, võivad nõudluse kõikumised mõjutada teenuste müüki. Ettevõte peaks jätkama turusuundade ja klientide eelistuste jälgimist ning vajadusel kohandama oma teenuseid ja turundusstrateegiaid.

3. Kulude kontroll: Kuigi uusi suuri investeeringuid ei plaanita, peaks ettevõte siiski jälgima oma kulusid ja tagama nende tõhusa haldamise.

Kulude kontroll aitab tagada, et teenuste tulud katab jooksvad kulud ning et ettevõte jääb jätkusuutlikuks.

4. Konkurents: Turul võib olla konkurents teiste ürituste korraldamise ettevõtetega. Ettevõte peaks jälgima konkurentide tegevust, pakkuma unikaalseid väärtuspakkumisi ja pidevalt täiustama teenuste kvaliteeti, et säilitada ja meelitada kliente.

INNERGY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.