Rohkema info nägemiseks:

MELLI EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Melli Ehitus OÜ tegeleb eramu ehituse, vundamenditööde, katusetööde ja ka üldehitusega. Arvestame alati kliendi soovidega ja anname head nõu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas olete unistanud oma kodust, mis on just teie pere vajadustele vastav, kuid ei tea, kust alustada? Või on teil käsil renoveerimisprojekt, mis vajab professionaalset kätt? Ärge muretsege, sest olete jõudnud õigesse kohta! Melli Ehitus OÜ on teie usaldusväärne partner ehitusvaldkonnas, kes pakub laia valikut teenuseid alates vundamendist katuseni.

Meie ekspertide meeskond tegeleb erinevat tüüpi vundamentide ehitamisega, et tagada teie tulevase kodu või renoveerimisprojekti stabiilsus ja vastupidavus. Teeme nii lintvundamente, plaatvundamente kui ka postvundamente, arvestades iga projekti eripära ja teie soove.

Melli Ehitus OÜ pakub mitmekesist valikut katusematerjale ja stiile, mis sobivad igale maitsele. Kas soovite klassikalist plekkkatust, vastupidavat kivikatust või traditsioonilist eterniitkatust? Meie professionaalsed katusemeistrid viivad selle teie jaoks ellu.

Kui teil on vanem kinnisvara, mis vajab uuendamist või soovite korrastada oma korterit, oleme teie jaoks olemas. Meie meeskond on kogenud korterite kapitaalremondi ja vanade elamute renoveerimise valdkonnas, pakkudes teile uut ja värskendatud ruumi, säilitades samas ajal selle unikaalse võlu.

Meie meeskond on läbinud hüdroisolatsiooni koolituse ja pakub laia valikut plaatimistöid. Olgu selleks seinad, põrandad või laed, meie spetsialistid teevad tööd täpselt ja professionaalselt, tagades tulemuse, mis peab vastu aastaid.

Melli Ehitus OÜ on pühendunud klientide rahulolu tagamisele ja pakub võtmed kätte teenust, mis hõlmab kogu ehitusprotsessi alates projekteerimisest kuni lõpliku valmimiseni. Meie meeskond on kogenud, professionaalne ja täpne, tagades teie projekti õigeaegse valmimise ning kõrgekvaliteedilise tulemuse.

Kui olete huvitatud meie teenustest või soovite rohkem teavet, ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin, et kuulata teie soove ja aidata teil oma ehitusunelmad ellu viia. Kvaliteetne ehitus on meie kirg, ja teie rahulolu on meie eesmärk.

Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil olla teie usaldusväärne partner ehitusprojektis, olgu see siis uue kodu loomine või olemasoleva renoveerimine. Melli Ehitus OÜ - Me ehitame tulevikku koos teiega!

Võta ühendust ning leiame ka sulle sobiva ehituslahenduse!

kontakt

MELLI EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Professionaalne renoveerimine, täpselt nii, nagu soovisime.

- Mark T.

"Plaaditööd olid kiired ja tulemus oli täpne ning vastupidav. Suur tänu Melli Ehitusele!

- Anu I.

Melli Ehitus ületas ootused uue maja ehitamisel. Tulemus oli täiuslik ja eelarve ei läinud üle.

MELLI EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Melli Ehitus on Eesti ehitussektoris tegutsev ettevõte, mis asutati 2013. aasta märtsis. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kvaliteetsete ehitustööde teostamisele, pakkudes oma klientidele parimat teenust ja tulemusi. 2022. aasta majandusaasta aruande kohaselt on OÜ Melli Ehitus teinud märkimisväärseid edusamme. Võrreldes 2021. aastaga, mil ettevõte kandis 6 875 euro suurust kahjumit, suutis ettevõte 2022. aastal saavutada 24 463 euro suuruse kasumi. See on märkimisväärne pööre, mis näitab ettevõtte tugevat majanduslikku taastumist ja kasvupotentsiaali. Müügitulu osas suutis OÜ

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas utiliseerida vana ja mürgist eterniitkatust?

Eterniitkatuste utiliseerimine võib olla keeruline ja ohtlik protsess, kuna eterniitkatuste vanemad versioonid sisaldasid asbestikiude, mis võivad tervisele oht
ssb.ee
Eterniitkatuste utiliseerimine võib olla keeruline ja ohtlik protsess, kuna eterniitkatuste vanemad versioonid sisaldasid asbestikiude, mis võivad tervisele ohtlikud olla. Asbest on tuntud kui kantserogeenne materjal, mis võib põhjustada tõsiseid hingamisteede haigusi, nagu asbestoos, kopsuvähk ja mesotelioom. Seetõttu on väga oluline võtta eterniitkatuste utiliseerimise protsessi ajal asbesti ohtu tõsiselt ning kasutada spetsialiseeritud ettevõtteid, kellel on asjakohased litsentsid ja kogemused eterniitkatuste ohutuks eemaldamiseks ja utiliseerimiseks vastavalt kohalikele eeskirjadele ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.