Rohkema info nägemiseks:

TIME PLUS Q TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 200; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TIME PLUS Q kohta arvamuslugu!"

TIME PLUS Q TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 200 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Time Plus Q Technologies OÜ on mobiilmängude iduettevõte, mis tegeleb nutitelefonidele ja tahvelarvutitele reaalajas toimivate mitme mängijaga mängude tootmisega.

Ettevõte asutati sõprade poolt, kes jagavad suurt kirge arvutimängude vastu ja on üheskoos avaldanud 20+ rakendust (äppi) Android ja iOS platformidele. Meie loodud rakendusi on alla laetud enam kui 10 miljonit korda Google Play Store, iTunes AppStore ja Amazon Appstore kaudu.

Aastal 2022 oli mäng Draw N Guess Multiplayer arendamine ettevõtte fookuses. Mõned mängud müüdi teistele mängude arendajatele. Tehti lisaarendusti mängu Draw N Guess põhimõtetes, mille tulemusena muutus mängimise kogemine veelgi sujuvamaks.

Ettevõtte investoril, GameFounders OÜ`l on olnud oluline roll ettevõtte tegevuse sujuvamaks muutmisel ja õige platvormi loomisel saavutamaks uusi eesmärke.

Sri Prasanth

Juhatuse liige 26.06.2023

Management report

Time Plus Q Technologies is a mobile gaming startup company specialized in building real- time multiplayer games for smartphones and tablets.

It was founded by friends who share a huge passion for games, and have released 20+ apps for

Android and iOS. Our apps have been downloaded more than 10 million times across Google

Play Store, iTunes AppStore and Amazon Appstore.

N Guess Multiplayer was the main focus of development during 2022. Some of the games were sold to other game publishers. Some improvements on the backend framework were made to improve the stability of the Draw N Guess game resulting in a fluid gaming experience for the end users.

GameFounders OÜ, our investor plays a critical role in streamlining the business and paves the right platform to reach new heights.

Sri Prasanth

Board member

TIME PLUS Q TECHNOLOGIES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.