Rohkema info nägemiseks:

VILLA FRÖHLING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 408; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VILLA FRÖHLING OÜ kohta arvamuslugu!"

VILLA FRÖHLING OÜ hetkeolukord

Juba 408 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Üldinfo:

OÜ Villa Fröhling on asutatud 2013.a. märtsis, alates 2016.a. on põhitegevusalaks hoonete ja üürimajade haldus ja kõrvaltegevusalaks enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus.

Äritegevusest:1 2013.a. soetas ettevõte kinnisvarainvesteeringuna kinnistu Pärnu linnas Papli tn.27, millel renoveeris korterelamu.

2019.a. õnnestus müüa 1 korter, aasta lõpu seisuga jäi müümata 7 korterist 1 korter, mis müüdi 2020.a.

2023 aastaks olid kõik korterid müüdud, müügitulu majandusaastal ei teenitud, tulu saadi laenuintressidena.

Äritegevusest saadi 2023. majandusaastal kasumit 31 179 eurot, 2022.a. saadi kasumit summas 35 675 eurot.

Investeeringuid põhivarasse ei tehtud.

Uurimis- ja arendusväljaminekuid aruandeaastal ei olnud ja neid ei planeerita ka järgnevaks perioodiks.

Töötajad ja juhtkond: 2022.a ega ka 2023.a. OÜ Villa Fröhling töötajaid ei olnud, juhatuse liikmetele tasu ei makstud ja muid olulisis soodustusi ei arvestatud.

OÜ Villa Fröhling järgmise aasta eesmärgiks on jätkata hoonete ja üürimajade haldust ning kõrvaltegevusalaks enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus.

Jüri Vainukivi

OÜ Villa Fröhling juhatuse liige.

VILLA FRÖHLING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.